Søndag ble hviledag

 

God formiddag. Søndag her i huset ble hviledag! Deilig altså…Bare slappet av frem til nå! Noe jeg ikke pleier. Alltid i gang med noe! Med bakst eller tur eller rydding. Vet dere, har bare strikket og drukket kaffe! Jeg strikker jo aldri på dagen! Strikker bare noen omganger for meditasjon sin skyld hver kveld. Om jeg får det ferdig eller ikke er ikke greia. Greia for meg med håndarbeid er bare for avslapping og kos…Men litt annen vri i dag! Nå kom jeg på mange fine gaver til jul blant annet! Og nytt garn hentet jeg på posten i går! Lage innlegg om det etterhvert!

 

Og det er jo søndag og jeg må ikke fly ut den døra med det samme jeg står opp! Har jo også folk i huset her nå og da blir jeg mindre rastløs! Men skal ta meg en tur nå etterhvert – gå må jeg hver dag! Det er helse, det er energi, det er LIVET for meg! Store opplevelser ❤️ på en skautur, sjøen, i marka…Sortere tanker, nyte roen, finne motiver..Ja, jeg bare elsker det! Ønsker deg en topp dag! Nyt dagen! 

 

Å ville er ikke å si at man vil, det er å handle.

10 kommentarer
   1. Deilig det, blir sliten av å fly ut den døra hver morgen. Trenger å gjøre ingenting noen ganger jeg også. Skal bake mer etterhvert…Ikke så mye tenker jeg. Men liker å bake, så baker litt til mamma også!

  1. Kjempegodt å bruke søndagene til å hvile seg på. Jeg har også tatt det med ro et par dager, og det tror jeg kroppen min hadde godt av.

   I dag dro jeg på trening på treningssenteret, og formen var på topp 🙂

   Har ellers slappet av i ettermiddag. Sitter og strikker og koser meg med sport på TV 🙂

   Ønsker deg en kjempefin søndag, og ei kjempefin søndag <3 🙂

   Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

   1. Tusen takk, viktig å hente seg inn igjen! Ikke stress, men roe ned og slappe av. Alle trenger det..Kos deg videre med strikking og hygge. Klem.

  2. Deilig å kose seg sånn…. jeg klarer aldri det, urolius som jeg er, men jeg slapper av i skauen – ved bålet! Helt stille….. godeste klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg