sensommer

Da ble det litt sånn kveld igjen. Det har regnet og regnet i dag. Men opphold senere nå på ettermiddagen og jeg fikk gått meg en tur. Så mye å se. Ja, men det minner om at vi er i sensommer-tiden. August og snart skolestart. Men det er jo sommer enda. Helt klart.

 

Gule åkere, det er så fint. Det er modent. Akkurat som oss mennesker. Vi modnes på en måte. Og helt ærlig så synes jeg kvinner er vakre med noen år på baken. 

 

Fremdeles vakkert. Så fin rosafarge. Nå elsker jeg rosa da.

s

Og enda mer åker. 

 

Og ser du litt oppover der. Så bor jeg på toppen. Ser ikke huset mitt da, det ligger bakenfor.

 

Det styggpene er også vakkert. Alt har sjarm. Litt å tenke på. Skille seg litt ut. Det behøver ikke være 13 av DEG på dusinet. Være deg selv vettu. Du er UNIK – alle har noe fint over seg. Og slik er vi skapt. Men som jeg skrev om ovenfor, det modne har sin sjarm og en indre glød. Se godt inne i denne tistelen. Det gløder, det er gyllent 🙂

God kveld bloggverden – verden hadde ikke klart seg uten oss. Hva skulle media skrive om da lissom. Det hadde vel blitt om kornet er modent og om bonden rekker å få inn kornet før høsten. Nei, så kjedelig kan vi ikke ha det. Klemmer fra Solliv..

 

16 kommentarer

Siste innlegg