Rislapper m/syltetøy

 

I dag lagde jeg rislapper. Oppskrift her!: oppskrift på rislapper Var ikke så galt dette. Vi hadde ris igjen fra middagen dagen før. Risen  ble satt fort i kjøleskapet. Slik at den holder seg! 

 

Syltetøy har jeg her Kortreist blåbærsyltetøy Så ble en bra frokost dette! Billig. Bær fra hagen og ris man kanskje ville kastet i matavfallet. Men det var igjen mye ris  og jeg tenkte jeg ville lager noe av risen. Syltøyet jeg lager er alltid bare bær og sukker som koker inn.  Ikke noe tilsetningsstoffer i dette. Det blir jo spist i løpet av uka! 

 

 

Rislapper med blåbærsyltetøy kan anbefales 🙂

8 kommentarer

      1. Smakte deilig, godt med variasjon. Jeg er jo den som står for matlagingen her i huset og
        man må lissom variere litt. Stekt egg, kokt egg og eggerøre lager jeg mye!

      1. Veldig kjekk. Jeg liker å variere. Det blir mye kokt egg/stekt egg og eggerøre.
        Og her fikk man brukt opp rester. Og annen smak enn pannekaker.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg