Risboller i langpanne

 

God kveld. Lagde risboller i langpanne. Veldig enkelt altså!

 

 

Puffet ris må til….:)

 

 

 

 

 

 

Samme oppskrift som ALLE risboller. Den kan dere 🙂 Kle en form med plastfolie og hell over.Strø på litt flaksalt eller hakket sjokolade. Jeg hakket kokos og sjokolade.Sett forma i fryser ca. 30 minutter. Ta den opp av fryser. Skjær biter, og da kan du velge å spise litt..Eller putte det i en boks. Jeg putter i boks og setter boksen i fryser. Da holder de seg uten å bli tørre! Var veldig gode altså!

 

Liker du å bake til jul?

10 kommentarer
    1. Ser veldig godt ut, men det er faktisk flere typer oppskrifter, og jeg lager nå en varianter synes smaker enda bedre enn den jeg lagde tidligere 😉😀

    2. Ja, du kan tilsette forskjellige smaker. Men grunnoppskrift med puffet ris er risboller. Og så kan man gjøre noe eget med å tilsette flaksalt. Kaffe, sitron, appelsin etc etc….

      1. Takk, moro å lage litt enkelt synes jeg 🙂 Enkelt og godt. Kan jo ikke bli bedre. Var veldig gode altså. Brukte den lyse kokesjokoladen til Rema. Kjempegod smak. Og ikke stappe inn for mye ris. Da kan de bli tørre. Klem..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg