Pinsevandring

 

God pinse!

 

Jeg vandret litt rundt i Fredrikstad i dag! Været er elendig og det kommer regnskurer hele tida. Jeg hadde vært på besøk hos kona (nå enka) til min fetter! God å sitte å prate om døden og sorgen i et par timer. Men trengte en tur ut etterpå kjente jeg, og tok en vandring i byen! Så det blir noen bilder litt rundt omkring. Litt blomster hører alltid med på mine bilder. 

 

En populær kaffebar i Fredrikstad, Verdensspeilet. Den er nå stengt og pusses opp! Dette stedet minner meg om en venn av meg. Han var alltid her. Dessverre død nå, så tenker på han når jeg går forbi!

 

 

 

En bjørn med “dott” i øret. Minner meg om meg selv. Mine vonde ører. Mye dotter i mine ører, og det er ikke greit. 

 

Vakre tulipaner – jeg elsker blomster!

 

Flora – isbar og spisested med enkle retter. Det øverste bildet er også Flora. Ikke så mye folk ute i regnet. 

 

En fontene ved Domkirken i Fredrikstad. Den har vært full av såpeskum siden 16. mai..Russen elsker jo slikt! Kan bli mye ut av en flaske med Zalo! Nå var den tilbake i vanlig form. 

 

Bakerst her er Hotell Fredrikstad. Det har vært stengt veldig lenge på grunn av Korona og så vannlekkasje. Åpner opp snart igjen…Her bodde noen av mine bloggvenner under blogg-treffet i Fredrikstad. 

 

En kjede…Her er alt innen Taco. Spist der flere ganger jeg. Kjekt når man er litt sulten og vil bare spise noe med det samme. Ikke alltid jeg tar meg tid til å sitte på restaurant, tar jo fort 2-3 timer. Litt sånn hurtig mat, hente, spise og gå! Og Taco smaker alltid synes jeg da…Tok noen flere bilder også, men viser det i et senere innlegg! 

 

 

Jeg blir mer og mer opptatt av livet som det faktisk er, ikke som det skulle ha vært.

17 kommentarer

Siste innlegg