Makaronigrateng

 

 

Noe varmt skal man ha hver eneste dag, de fleste dagene da. Noen ganger blir det jo salat til middag her i huset. Helt enkel og grei hverdagsmiddag. Jeg brukte en hel purre..Og litt ekstra krydder med persille og gressløk.

 

 

3 egg, ost og melk – eggeblanding.

 

 

Gratineres i ovnen i ca. 20 minutter. Griljermel hadde jeg ikke, kikket etter det på butikken uten å finne det. Så det her om dagen i en annen butikk..Men ikke i den butikken jeg handlet i dag. Får passe på å kjøpe det å ha det i hus!

 

 

Ble mye mat så har sikkert i hele tre dager..Kjekt når man kommer hjem fra jobben og vil gjøre noe annet enn å stå ved grytene.

 

Oppskriften fant jeg i et blad, tok bilde av oppskriften nedenfor. Var enklere enn å skrive alt på nytt. Skal jeg lage dette igjen, vil jeg nok bruke enda litt mer krydder + friske urter hører med. Pluss godt brød og en god salat. God smak var det og tenker det var en ganske sunn rett..I hvert fall sånn jeg tenker. Jeg brukte kjøttpølse, det kan sikkert byttes ut med andre sunnere varianter..Eller dropp pølsa! ☀︎

 

10 kommentarer

Siste innlegg