Lucky Bowl

 

Dette har jeg helt glemt bort å vise frem. Men av alle ting så har det åpnet et bowlingsenter her på Kråkerøy. Da jeg gikk tur på søndag så gikk jeg inn og snoka litt. Håper virkelig ikke det er nedstengt allerede.

 

Da jeg var der var alle banene opptatt! Masse barn og unge mennesker – hadde det gøy! Synes det var så fint å se for her kan man feire bursdager og bli sysselsatt! Skal ta med meg noen folk dit en dag jeg også..Bare vi møter en ny vår! Jeg legger ved noen bilder her.  Egentlig mest for meg selv for å kunne titte tilbake hvordan det var der! 

 

Her skal jeg kjøpe meg en slush en dag! Smaker veldig godt egentlig, bare glemmer å kjøpe det…Men nå er det her på Kråkerøy, så lett vei! 

 

 

Flere spill

 

 

 

 

Veldig koselig spisested, med slik mat som passer på et sted som dette. Da jeg gikk innom var det noen som spiste pizza og det så skikkelig godt ut! 

 

 

Dette ser lett ut, men overhodet ikke lett! Kanskje det blir en bamse til jul! 

 

 

Deilige farger på slike steder, man blir glad! Jeg stakk innom og tittet og dette gjorde dagen min fin! Så får bare håpe dette ikke blir koronastengt! Man får ta med seg hele kohorten så går det vel…

 

Kos deg!

20 kommentarer

Siste innlegg