Julemarkeder i Oslo

 

 

God kveld! Det øverst bildet her er fra julemarkedet i Spikersuppa i Oslo og som heter “Jul i Vinterland”. Dette har jeg vært på flere ganger og er åpent hver dag i hele desember og noen dager ut i januar. Kjempeflott og masse fint å kjøpe å ha med hjem og til gaver og utrolig masse man spise mens man går rundt. Alt fra Elgkjøtt som kebab, pølser i alle varianter og burgere i alle varianter + masse mer. Og så smultringer, brente mandler, stekte epler. Alt så veldig delikat ut, jeg kjøpte meg bare en pose smultringer. Skulle spise et annet sted. Det kommer et innlegg om DET stedet..Det var karuseller og pariserhjul og folk stod på skøyter, skikkelig julestemning av å være der..

 

 

Her er litt bilder fra julemarkedet ved Arbeiderpartiet og LO (Altså ved Youngstorget)… To telt ved siden av hverandre. Hadde planer å rekke et marked til på Salt, men det stengte kl. 17:00, men gjør jo ikke noe. Det blir sikkert flere turer innover til Oslo før jul..Så da har man jo noe å glede seg til! 

 

 

Gatene i Oslo er bare så vakre! Det er lys i alle varianter og mønster, ikke spart på noen ting. Egentlig et julemarked alene og bare gå i mørket og se på bygninger og i gatene. Kosa meg skikkelig i Oslo ❤️ Er veldig glad i denne byen..

 

Julemarkeder er hyggelig ❤️

18 kommentarer

Siste innlegg