jeg gikk og gikk og gikk

 

I dag måtte jeg bare ut og gå! Det er jo det jeg elsker! Være ute i naturen, kjenne friheten rive i håret og at man lever. Levde gjorde jeg, for jeg hostet, snørret og nesten spydde!

 

Men hadde med mat og banan og vann og tok mange pauser. Nydelig temperatur, overskyet og det var ikke kaldt og bare så deilig! Liker egentlig ikke gå i sterk sol, i hvertfall ikke når man ikke er 100 %. Så trava rundt gjennom skog og sjø for å finne energi! Så ingen som bada nå, men er kanskje ikke så rart. Men jeg kjente på vannet, synes faktisk det ikke var så kaldt.

 

Men ei halvsjuk kjerring kler seg ikke naken på et svaberg og hopper uti sjøen. Det var ikke akkurat dagen for det! Men tanken var jo der! 🙂 I hvertfall, jeg kom meg hjem og telleren viste 14 kilometer – så er fornøyd jeg! Lagde meg litt mat og ordnet litt i hagen og nå blir det vel å slappe av litt! 

 

 

Ikke akkurat dype skoger, men fin fin blåløype! 

 

 

Produserer man innlegg og gjerne flere innlegg pr. dag så genererer det mer trafikk til bloggen! Litt rart egentlig, for jeg synes at flere innlegg har lite trafikk. Men når dagen blir tellet opp så plutselig ha det blitt noen sidevisninger. Jeg blir aldri helt klok på sidevisninger og blogglista, men samme det! Jeg har vært på tur med sekk og det er det som er livet! 🙂 

 

 

Et skritt her og et skritt der – blir plutselig noen kilometer! 

4 kommentarer
  1. for en deilig tur ,nyse og hoste er kjedelig ,men jammen er det kjedelig å sitte inne mange dager også ,så veldig greit å lufte seg ,bade er ikke lurt nå når du hoster :=) og en sekk med noe å kose seg med og kanskje noe å sitte på også er absolutt noe som høyner kosen ute

   1. Vedlig deilig tur og det trengte jeg. Det er kjedelig å være sjuk og være mye inne. Er ikke laget for det! Sekk og underlag må til. Nei – er ikke bra når man ikke er helt frisk, kan jo få andre sykdommer. Så må være forsiktig.
    Men jeg nyter slike turer, hvor man er borte 4-5 timer. Det er skikkelig tur!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg