NB: Bildet er fra FØR steking
I går ble det lasagne fra bunnen av her hos meg! Altså ikke en pakke med Toro. Men lagde kjøttsaus og ostesaus. Det er en raus porsjon jeg hadde. Jeg brukte oppskriften fra Urban Food. En hel liter melk i ostesausen. Så var mye røring og koking for å fjerne melsmak og unngå klumper!
Det ble mye mat og jeg har spist til frokost i dag og nå til middag!
Det smakte godt med en helt enkel grønn salat som akkompagnement! Deilig å ha ferdig middag noen dager, og en boks gikk i fryseren!
Dette er ikke oppskriften jeg brukte, men det er noe ala Tine
Så lykke til hvis du liker lasagne, men er litt lei Toro! Altså man lager kjøttsaus i en kjele og ostesaus i en annen kjele. Så fyller man opp formen og bygger lag på lag. Først ostesaus, så kjøttsaus, så lasagne-plater osv. Og avslutter med litt ost på toppen! Jeg stekte denne i 40 minutter på 200 grader! Det er en stor Ikea-form jeg brukte til denne oppskriften!




Så flink du er. Åt noe skalldyr i Sandvika i dag, lite mat for pengene, men det var mitt valg at jeg spiste akkurat der. Fant noen poteter jeg nesten hadde glemt i går. Skaffer noe egg snart så har jeg kylling i fryseren så dermed blir det middag et par dager. Gikk sammen med en bekjent i går en tur på 4-5 km i Hokksund dom jeg ikke hadde gått før. Bra at men oppdager nye turveier. Nå skal jeg sykle en tur inn mot skogen og låser den til et tre og vandrer litt i skogen. Blir borte 1,5 timer eller mer. Og daffe foran en film er ikke min greie. Ha en fin kveld.
Skalldyr har blitt dyrt! Og man blir jo ikke mett. Bedre å kjøpte seg en pølse noen ganger.
Men det er trivelig å sette seg ned på steder og se folk.
Ja, ble god middag dette og ikke vanskelig. Men ble masse mat altså. Så blir 3 dager på rad med lasagne.
Pluss frokost i dag og 1 boks til
senere anledning. Kjekt å ha.
Ble lite daffing på meg også, besøkte mamma i kveld og hadde med litt å tygge på. Etterpå gikk jeg en tur en time.
Håper du fikk deg en god middag etter turen i skogen! Eller før var det kanskje.
..
Nyt kvelden!
Før i tiden lagde jeg alltid lasagne på denne måten, men må jeg innrømme at Toro har overtatt 😊 Man utnytter kjøttdeigen på en bedre måte i en lasagne enn en gryterett, – masse mat som er kjekk å fryse ned.👍
Lasagne fra bunnen av er godt. Lenge siden vi har hatt.
Smakte veldig godt og skulle jeg hatt folk så ville jeg lagd denne dagen før.
Er best når det får satt seg litt.
Svar til Hanne Beate: Toro sin lasagne er god den. Men noen ganger vil man bare lage mat man vet hva inneholder.
Dette smakte. Ja kjøttdeig er helt perfekt utnyttet til dette. Deilig. Godt å ha litt på lur i fryseren.
Nyt kvelden! 🙂
Veldig greit når det blir til flere dager, selv om man blir litt lei å spise det samme dag etter dag 🙂
Ja, deilig å ha maten klar. Blir 3 dager med samme middagen! Det går helt fint :-).
For smaker deilig dette altså.
Ser innmari godt ut – selvom jeg ikke er nor særlig glad i lasagne….! Har aldri laga Toro-utgaven eller andre, men dette så nydelig ut! Klem 🥰
Tusen takk, vi her hjemme har alltid vært glad i Lasagne. Så det har blitt laget ofte.
I hvert fall annenhver lørdag da det var folk i huset her! 🙂 Smaker, du får prøve den fra Toro.
Den er god den og lag god salat til! Og hvitløksbrød! Klemmer..
det var en raus porsjon ja, har laget fra bunnen av eg og , har planer om å lage en av blomkål og poteter sånn som dei lagde på god morgen Norge i dag , men ikke i dag
Lasagne er veldig godt og man trenger ikke kjøtt. Men lage en grønnsak-variant.
Det er like godt. Bare til å bruke masse norske grønnsaker!