Hus og hjem

 

God kvelden fra Hus og hjem (link til forrige innlegg). Jeg var tidlig oppe og bakte boller rett etter kaffen i dag. Tenkte jeg skulle ta med ut til mamma! Men slik gikk det ikke…

 

 

Etter jeg hadde bakt vasket jeg bilen og så gikk jeg tur! Etterpå der så pisket jeg krem og la boller i en pose og kremen i boks og pakket med melis og syltetøy – for så å ordne bollene hos mamma. 

 

Men på den veien ut til mamma hadde det vært en voldsom bilulykke, fem personer kjørt til sykehuset og veien måtte bli ryddet.. Jeg kjørte utover, for jeg visste ikke dette, da jeg kom et godt stykke av gårde,,ble jeg stoppet av redningsarbeidere. De fortalte meg at veien kom til å være stengt i to timer. Men det finnes en omvei, man kan kjøre. Dette orket jeg ikke for jeg vet den veien er smal og ekkel og med masse trafikk også da..Så tenkte kjapt at jeg bare kjørte hjem.

 

Ordnet meg en bolle med krem til meg selv..Men tenkte på mamma da! ❤️ Nå ved 1800 tiden er nok veien åpen igjen, men jeg drar ikke ut nå…For litt sent med kaffe og boller synes jeg..Så jeg ordnet noen flere boller i stad og hang på døra til naboen..han var ikke hjemme..Så i dag og alt jeg planla ble ikke akkurat slik som jeg tenkte..De fem i bilene skal ikke være alvorlig skadet, men jeg ser bilder fra lokalavisa og det ser helt grusomt ut! Den veien ut til mamma i bygda der er smal og svingete og med høy hastighet og 0 gatebelysning! Værste veien jeg vet om..

 

❤️

23 kommentarer

Siste innlegg