Høsten kommer tidsnok

 

Jeg har ikke gått rundt og ventet eller leta etter høsten i år! Har i grunn ikke gledet meg til det som kommer. Glatte veier og sur vind og sno..Men plutselig helt ut av det blå (nesten) så var høsten her i Fredrikstad! Den kom til meg. Den kom akkurat tidsnok! Tidlig høst er jo ganske fint, selv om jeg er sommermenneske! Men man kan være ute masse allikevel, jeg er jo ikke den som sitter inne og mugner akkurat <3

 

Gikk tur i en annen bydel i dag og ble en kaffe også + rabarbra-kake. Den var forresten veldig god, mye bedre enn eplekake! 

 

 

 

 

 

 

 

Tur ble det og også innom Biblioteket og leste litt blader og etterpå så ble det kaffe ute.

 

Sitte inne på cafe makter jeg sjelden. Det blir for mye klirr klirr i mine ører som ikke er i vater! Men et hyggelig sted med god sjel. Det er slike steder jeg liker, ikke så glad i kommersielle kjeder hverken når det gjelder klær eller andre butikker eller cafeer. Av bildene så er det høst, veldig høst og tempen var grei, men denne sure nordavinden da! Men var ute i mange timer og plutselig var nesten hele ettermiddagen gått, men det er jo kos å gå slik da!

 

Puslet litt hjemme her først. Ble ferdig med en klut jeg strikket på får lage et innlegg om den etterpå! For nå er det tiden inne til å begynne å pusle med litt småtteri til jul! Hadde tenkt meg innom en garnbutikk i dag også, men den stengte kl. 1400. For jeg er på jakt etter jule-rødt og grønt i bomullsgarn! Men får titte innom en annen dag! Nå blir det det å se litt nyheter og pusle videre med litt småtteri her inne! 

 

Kos deg masse med lørdagskvelden! <3 Ønsker alle mine lesere en God Kveld!

6 kommentarer
   1. Tusen takk, dette er høsten – helt klart. Løv som faller! Utrolig god kake, en nydelig syrlig smak var en god kombinasjon med det litt søte! Kaffen var også deilig. Kosa meg. Ønsker deg en fin kveld! <3 Klem.

  1. Da kom den til deg også. Har allerede spasert på glaserte veier i morgenstunden. På tur på fysioen. Alt klart for vinter utenfor. 🤗 Godnatt til deg 🤗 klem

   1. Glaserte veier er jeg ikke glad i. Men det er høst og det dukker opp både her og der. Høsten kom og jeg tok i mot løvet som ramlet 😀👍 natti natt sov godt. Klem.

  2. høsten kommer den og jeg liker den ,vinteren leter jeg ikke etter ,men den kom til oss i natt med minusgrader og frost og ut i veka melder dei snø her jeg bor ,får prøve å lage fine dager alikavel ,må få noen løker i jorden som jeg fikk av min søster ,håper bakken ikke er for frosen til det ,skal ut og teste før jeg blir plukket opp for strikkekafe

   1. Høsten er fin den når den kommer med finne dager! Er det bare regn og gugge er det trått synes jeg.
    Men nå har vi hatt finne dager. Meldt regn utover nå!
    Så vi får se hvordan været blir utover da, blir nok en del kjøligere værtype!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg