Hos Martin

 

God søndag i regnet…det øsregner….Men i går var jeg på restaurant. Det har igjen åpnet her i byen. Hos Martin er en dansk restaurant. Dansker som driver dette stedet og dansk mat. Det var et ektepar som bodde i Danmark som tok skrittet ut og startet restaurant her i byen for noen år siden. Dessverre har jeg ikke vært der før i dag, nå har de også åpnet ved Golfklubben i Fredrikstad. De har også en restaurant i byen – litt utenfor sentrum..Jeg dro til Golfklubben – fint sted å sitte ute. Fin utsikt til store flotte grøntområder. Ikke så koselig inne da, men blir nok trivelig inne også etterhvert. Det er akkurat åpnet og ting har vært nedstengt! Du finner også litt her: HOS MARTIN

 

Det ble rødspette og reker! Dressingen virket ikke hjemmelaget der og da!

 

Rødspette og reker dandert på en skive. Det som heter Stjerneskudd. Smakte deilig og var delikat å se på! Men var ikke sånn supergodt! Jeg synes rødspetten kunne vært litt sprøere og dette var dandert på en skive med frøloff. Jeg hadde likt grovere brød bedre! Hvis jeg skal gi dette terning så gir jeg nok 4! Men bevares det var salat og agurk og sitron. Men jeg har spist dette så mange ganger i Danmark så kanskje litt bortskjemt!

 

 

Det var også salg av danske bakervarer. Det stod jeg over!

 

Drikke til maten ble Eplemost! Alkoholsalget er ikke åpnet enda. Muligens det åpner til uka, mener jeg så noe om dette i avisa. 

 

Jada, ikke så galt, men kunne vært bedre. Men maten kom fort på bordet, ikke noe å si på det. Og betjeningen som bestod av ganske unge jenter var meget hyggelig..Skal jeg besøke dette stedet igjen – ja, absolutt…Men da vil smake på noe annet! Fin stor parkeringsplass rett utenfor, så tar nok med mamma hit utover sommeren…..også!

 

Fin søndag videre…

20 kommentarer

Siste innlegg