Gulasjsuppe med kjøttdeig

 

 

 

Dette er en nydelig rett!  Til 4 personer.

 

Ingredienser:  300 g poteter, 150 g gulrøtter, 1 stor rød paprika, 1 gul løk, 1 boks med hakkede tomater,  8 dl oksebuljong (2 terninger med kjøttbuljong + vann), en pakke kjøttdeig/karbonadedeig, 2 ts paprika, 2 ss tomatpure,  2 ss soyasaus, 1/2 ts sukker, 1 ss malt spisskum, 1/4 ts kayennepepper,  salt og pepper.

 

Jeg steker kjøttdeig, og på slutten så lar jeg jeg hakket løk og oppskjært paprika surre med.

 

(Potet og gulrot skreller jeg og skjærer i firkanter.)

 

I gryta ved siden av har jeg kraft, tomater, sukker, gulrøtter, potet og lar det putre..Etter hvert så tar jeg kjøttet m.m. og tar det opp i gryta og det småkoker ca. 25 minutter. Men det står og småkoker så tar jeg i tomatpure, soyasaus, og alt krydderet..Ikke spar på krydderet. Det gjør hele smaken! Og lar det koke med!

 

Hell i skåler, pynt med creme fraiche og fersk koriander – helst økologisk. Server gjerne brød til..Ta det du har..Jeg brukte hvitløks baguetter! 

 

Oppskriften fant jeg i et magasin..bare skrevet om og min vri…Dette har blitt min yndlingsrett, smaker utrolig godt! 

 

12 kommentarer

Siste innlegg