Jeg har kjøkkentjeneste. Morsomt å lage mat når man har noen å lage det til Mandagskaffekoppen
I dag ble det gul blomkål, ikke bare det altså, men kjøtt og poteter og tilbehør også!
På Soria Moria fikk jeg gul blomkål til fisken, synes det var så kult. Ble litt, ja hva skal jeg si. “Jåle opp blomkålen” satt ut!
Jeg satt bare og måpte…Hvordan gjorde kjøkkenet det??? Da fikk jeg svaret av eldste sønn! En teskje gurkemeie i kokevannet til blomkålen så har du det hjemme også! 🙂
Som sagt – så gjort!
Delikat mat ble det i dag! 🙂 Jålete på en mandag!
6 kommentarer



Gult er kult – også på blomkål.
Ikke sant. Jeg synes det var et smart triks.
Alt blir mer delikat med litt farger. Smakte ikke noe annerledes? 🙂
Ble fint. Nei. Dette krydderet satt ikke noe annen smak på maten. Smakte blomkål bare.
Gult er jo sommerfargen, så det passer jo fin nå 💛
Synes det var et smart triks. Og verdt å dele. Piffet opp maten og hermer etter restaurant på Soria Moria. Sånt er gøy… 💛💛