Gul blomkål

 

Jeg har kjøkkentjeneste. Morsomt å lage mat når man har noen å lage det til Mandagskaffekoppen

 

I dag ble det gul blomkål, ikke bare det altså, men kjøtt og poteter og tilbehør også! 

 

På Soria Moria fikk jeg gul blomkål til fisken, synes det var så kult. Ble litt, ja hva skal jeg si. “Jåle opp blomkålen” satt ut! 

 

Jeg satt bare og måpte…Hvordan gjorde kjøkkenet det??? Da fikk jeg svaret av eldste sønn! En teskje gurkemeie i kokevannet til blomkålen så har du det hjemme også! 🙂

 

Som sagt – så gjort!

 

Delikat mat ble det i dag! 🙂 Jålete på en mandag! 

 

6 kommentarer

      1. Synes det var et smart triks. Og verdt å dele. Piffet opp maten og hermer etter restaurant på Soria Moria. Sånt er gøy… 💛💛

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg