Gåskolen 9/2021 – ta deg et bad

 

God morgen! Gåskolen er tidlig ute i dag. Det er fordi jeg vil du skal være forberedt. Det er sol og fineste vær og vi vil være ute og gå! Gå mange flotte turer i skog og mark! Derfor viktig å ta vare på føttene dine! Det hjelper ikke ha gode sko hvis føttene er ustelte.

 

Gjør som – jeg skal ta meg et bad i dag! Fotbad! Fylle opp varmt vann i et fat, litt grønnsåpe og slappe av et kvarter med beina godt plantet i fatet. Husk håndkle, saks, skrubb/fotfil og deilig krem i nærheten! Føttene blir pjuskete etter en lang vinter med strømpebukser og støvletter! Særlig strømpebukser gjør hælene helt rustne..Det suger altså!

 

Nei, frem med skrubb/fotfil. Men først må du bløtlegge føttene lenge – hvis ikke er det ikke noe hjelp med skrubben! I helga har man litt bedre tid til å gjøre sånt. Rekker jo ikke det på jobbedager på morgenen før man fyker ut den døra! Nei, ta grep og ta vare på føttene dine og bli glad i dem. Tenk hvor mange skritt dem går hver eneste dag! ❤️ Ta saks (sats) – stell neglene dine! Det blir ikke enklere med årene…Mange går til fotpleier og det er veldig bra! Men har du ikke mulighet til det så kan man forebygge mange problemer med et fotbad! Lag deg en god rutine på det – hver lørdag eller søndag året rundt! 

 

Gåskolen 8 – finner du her: Gåskolen 8/2021 – dårlig forbrenning??

 

Ut og gå – da sees vi etter skrubben!

14 kommentarer
   1. Hehe, da måtte du badet vettu 🙂 da hadde det ikke vært noe vei utenom…Du på topp som vinterbader i stripete drakt! Gamle kokken klar med kakao og håndkle! Håper det skjer en gang….
    Ja, skal fylle ei balje jeg nå 🙂

  1. Ja du verden… skulle nok tatt en sånn fotsjau gitt… får notere det bak øret og håpe det ikke ramler av før jeg får gjort det 😀 Ha en vakker søndag i sør 🙂

   1. Tusen takk – det er kjekt altså…Og i disse tider må man ordne seg ting sjøl. Mye er nedstengt. Jeg må minne mamma på det også! Hun går jo til fotpleier. Men er stengt på grunn av smittefare ved korona.kos det i nord…

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg