Gåskolen 5/2020 – er du fortsatt der?

 

God formiddag!

 

Hvordan går det med gåinga i disse korona-tider. Du går vel hver dag som før! Til og begynne med da korona stengte ned Norge – så var det gåere overalt. Men plutselig så ble mange gåere borte igjen. Var det et blaff? Selv om Norge åpner opp litt og litt så betyr det ikke at du skal slutte å gå! Nå ser jeg nesten ikke folk på mine turer. Husk du skal ha gode rutiner. Være ute hver eneste dag! Komme deg opp om morgen..

 

Passer det ikke gå på kvelden? Så gå tidlig på morgen eller i lunsj-pausen. Det er så mange muligheter overalt…Gå i regn. Gå i solskinn 🙂 Helsa er viktige enn noen gang. Det er fort gjort å bli daff, surre lenge i morgenkåpa eller sette seg ned med TV og serier. Kanskje kommer du aldri opp av sofaen før middag skal lages og etter middag finner du enda en unnskyldning. Trøtt og mett og deilig å kose seg inne..Jeg vil vil se deg UTE igjen!

 

Gåskolen 4/2020 – finner du her:  Koronatur med tiltak! 

 

Kjøp deg noen nye friske sko eller noe nytt  – og kom deg ut! Jeg selv skal kjøpe meg noen nye friske klær i friske farger og nyte livet ute i det FRI…..juhu….<3 Hva venter du egentlig på? At du skal bli frisk? Du blir ikke frisk av å sitte i sofaen! Venter du på været? At korona forsvinner…Du må slutte og vente – du må leve her og nå! Gripe dagen, før den griper deg!

 

Ut på tur…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg