Gåskolen 3/2020 – tung i magen som en stein

 

God fredag! Ute er det småkaldt og lite fristende kanskje. Vi som går tenker ikke så mye over været. Vi bare går ut den døra og går avgårde!

 

Fort gjort å sitte hele dagen på jobb og sitte ved TV og serier resten av kvelden. Spise litt tung mat og godis og bli skikkelig tung i magen. Som en stein! Nei, det vil vi vel ikke. Vi vil være på tur. Ute i skog og mark og sjø. Eller noen runder rundt i bystrøk!

 

Gåskolen 2/2020 finner du: HER Du skal jo være godt i gang med gåinga di i 2020 også! Hvis ikke så er det på høy tid. Min skole er ikke slankekole. Her spiser vi helt vanlig mat. Men likevel så frister det ikke dytte i seg altfor mye sukker og fett etter en gåtur! Så det blir litt sånn vinn-vinn situasjon. Synes akkurat det er kjekt altså! Så ut på tur og lete etter noe kjekt også da. Jeg fant denne steinen. Glitret så fint. Men på bildet ser man jo ikke det akkurat. Så derfor, oppleve og se ting ute. For der er de virkelige diamantene. Kjekt å se naturprogrammer på TV, men aller best å være ute selv…God fredag…Vi gåes 🙂

 

Havet består av dråper.

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg