Gåskolen 12/2021 – gå mot lyset

 

God lørdag her fra Gåskolen! Gåskolen finner du på lørdager her hos Solliv! Jeg tror på det å gjenta meg selv kan hjelpe litt på oss alle for å komme oss ut en tur! Det hjelper også på min egen motivasjon! Jeg også trenger noe å strekke meg mot! 

 

Tema i dag er: Lys og mørket! Jeg har den oppfatning at det å komme seg ut hver eneste dag hjelper mot dystre og mørke tanker. Alle mennesker har tanker som ikke er så gode! Ikke alltid man kan bruke andre mennesker til en stor søppelkasse heller! Det er derfor greit å komme seg ut og være del i noen som er større enn seg selv. Naturen med himmel og jord og vann og levende liv. Og/eller bystrøk med med bygninger, blokker, mennesker som farter avgårde.

 

Man er ikke alene her på jorda, vi er en del av noe. Noe som er større enn oss selv! Jeg tror det å komme seg ut hver eneste dag å se og oppleve dette gjør noe med mørket vi kan ha inne i hodet vårt. Både av det jeg nevner her og også det å sortere tanker og legge de i forskjellige skuffer i hodet. Slik at ikke alle tanker er en grå masse/knute/rot…Sortere og arkivere og legge tanker hit og dit!

 

Jeg er også av den oppfatning av det å sitte inne fra morgen til kveld ikke er det beste for tankene våre. Så for oss som kan det og orker det – så vil jeg anbefale: Ut og gå for et lysere hode! Jeg snakker ikke om mennesker som sliter med tunge depresjoner, for de menneskene må ha hjelp av profesjonelle. Men jeg tar for meg oss andre som har litt for mye å tenke på noen ganger og som trenger å lufte hodet, og da hjelper det med en gåtur! Det kan jeg alt om, for jeg kjenner meg selv veldig godt!  

 

Gå – luft hodet – arkiver

 

 

 

Gåskolen nr. 11/2021 finner du her: Gåskolen 11/2021 – varte jula helt til påske??

18 kommentarer

Siste innlegg