Fredagens tanker 20.11

 

God morgen!  Arkivbilde som dere ser…! Ny dag og sånn. Alltid deilig med nye dager! Jeg er glad i begynnende dager. Det er som et ark! Du fyller på diverse ting og tang og maler det ferdig i løpet av dagen! Bare meg og  tankene. Det er nydelig! Liker å tenke tanker! Om alt mulig egentlig. Men for å tenke tanker må man rydde hodet. Ikke være så opptatt med TV og mobil. Jeg tenker også masse når jeg strikker og hekler enkle ting…Det er meditasjon! Tømme hjernen og la tankene flyte! Liker det! Det kan være alt mulig rart!  Ting jeg skal gjøre, prosjekter, jobbeting og økonomi. Jeg er veldig opptatt av økonomi. Tenker masse på det! Jeg er glad i tall – elsker tall! Og ved å tenke økonomi og sparing så får man sysselsatt den biten i hjernen en stund. Liker det…Og så tenker jeg hytter da, eller hytte…Hvor jeg skal ha drømmehytta mi – hva jeg skal gjøre der. Hvilke farger på interiøret…Rart, men jeg vet at jeg en dag får kjøpt meg hytte! Men det er kanskje tanker og drømmer som kveiler seg i hop! Men hvorfor ikke…alle trenger drømmer og håp! Du også…

 

Men du – lag den en fin morgen! 

18 kommentarer
  1. “Liker å tenke tanker” skriver du. Det kunne vært mine ord. Jeg liker og å tenke. Krølle meg sammen under et pledd eller ei dyne og bare la tankene fare. Drømme meg bort. Eller planlegge ett eller annet, lønnsforhandlinger, oppussing av hytta eller et gammelt skap. Jeg er sikker på at du får den hytta en gang.

   1. Js, vi er like der! Det er kjekt å tenke tanker! Men hodet må være tømt før man begynner! Hytta blir mai en dag…Bare hvor. Så en innmari fin hytte på Hønefoss i går. På Finn…Den var helt utrolig!

   1. Det er kjempeflott på Vikerfjell, Har ikke vært i den delen av Vikerfjell hvor denne hytta ligger. Men jeg er veldig glad i Vikerfjellområdet som jeg først oppdaget etter at vi flyttet til Drømmehuset.

  2. Drømmer og håp er grunnsteiner i livet! Og ingen av dem kan tas fra oss….. klart du får deg hytte etterhvert!

   Dream until your dreams comes through…………..! (det står på veggen inne på rommet som var prinsessa sitt…. jeg tar det aldri vekk…)!

   Gode klemmer <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg