Et fantastisk hotell

 

Clarion Collection H. Atlantic  – CLARION HOTELL 

 

 

Inngangen til selve hotellet ligger til venstre her. Så må ikke klatre opp en trapp for å komme dit. Nede i kjelleren her ligger det en pub! Så kort vei hjemover hvis man ble litt sliten ut over kvelden. Jeg var ikke der nede så aner ikke hvordan det så ut altså, men var stoler og slikt på gata også, men regnet en del så ikke så koselig å sitte der. Men om puben hører med til hotellet det aner jeg ikke. Kunne kjøpe det det meste på hotellet også, så var ikke noe problem hvis man ville hygge seg der også! 

 

 

Middag fra kl. 1800 var inkludert i prisen. Dessert måtte man betale for. 

 

 

Veldig god middag på onsdagskvelden, med poteter og brun saus og store fat med masse tilbehør av diverse salater og kjøttboller dersom man ville velge det. Torsdag var det kylling blant annet med ris og tilbehør. Tok ikke bilde av det! 🙂

 

 

Noen bilder fra gangen og inn til spisesalene. Ja, det var mange rom, og alle var forskjellige så masse å titte på rundt hele. Sandefjord er jo hvalfangerbyen og det kommer fint frem overalt! 

 

 

 

 

 

 

Store gryter med mat om det var til frokost eller til kvelds. Til frokost inneholdt grytene, eggerøre, kokte egg, bacon, bønner. Pluss at det var en hel “båt” med diverse pålegg som kjøttpålegg og oster og leverpostei, sild og frokostblandinger og grønnsaker og frukt. Veldig veldig bra frokost. Det var også inkludert i prisen. 

 

 

Hver dag kl. 15:00 var det fika – det var også med i prisen. Kaffe og te og isvann var inkludert hele døgnet. Bare til å forsyne seg og kaffen var nylaget hele tida.  Hotellet ligger ca. 300 meter fra buss- og togstasjon i Sandefjord. På hotellet var det også Badstu og treningsrom. Så nok å finne på i regnet! 

 

Stort flott rom med et digert bad hadde jeg. Jeg skal absolutt dit igjen for dette var et meget hyggelig hotell. Og som bonus lå det også bare et par hundre meter fra gågata i Sandefjord. Byen er flott og masse koselige gater og kafeer og butikker overalt i etthvert smug. Det er sånt jeg liker, for plutselig ser du en butikk du ikke har sett før. Tror jeg fant 4 eller 5 strikkebutikker blant annet. Forrige innlegg her: Man kommer frem med melkeruta også og Sent men godt 

 

S a n d e f j o r d

 

 

19 kommentarer

Siste innlegg