Var godt dette. Hadde enda litt rester med kjøttsaus fra lørdagen. Det ble spaghetti på lørdag. Søndag spiste vi på GRISEN og mandag ble det rester med spaghetti og kjøttsaus og i dag 3 gamle pølselomper – ble til 3 knallgode pizza.
Kjøttsausrester. 3 lomper. Litt paprika, en sopp, og osterester. Litt krydder. Stekte i 10 minutter på litt over 200 grader.
Rett og slett kjempedigg! Og har noen flere lomper igjen også. De skal jeg bare steke uten fyll. Dele i 4 og blir til snacks….:) Viktig å bruke det man har i huset! Ikke kjøpe kjøpe….
Ha en hyggelig kveld…
12 kommentarer
Mmmm… det ser kjempegodt ut! Helt enig – mat skal ikke kastes – ja, til restemat 🙂
Dette var utrolig godt. Beste pizza på lenge…..:) prøve å spise opp det man handler.
ja dette ser deilig ut,og det er som du sier,viktig å spise all mat en har kjøpt :=)
Smakte utrolig godt! Det er masse i skuffer og skap som blir til flotte måltider.
Det så godt ut😊
Må bruke opp det man har ja!
Ja, bruke det man har helt klart. Og dette bør du lage – var utrolig digg! 🙂
Å, det er godt det. Skikkelig luksus med rester av lomper. Her forsvinner de fort til både det ene og det andre. Jeg spiser dem med brunost, eller gulost og saltpølse, legger to og to mot hverandre med ost og skinke og steker det i vaffeljernet og så pizza da. Nå fikk jeg lyst på lompe!!! Klemsiklem:)
Ikke sant – virkelig masse man kan lage av lomper. Supergodt altså. Og har man potetprester så lager man lomper selv! Klemmer…
Nam, nam :p Ser kjempegodt ut 🙂 Det å lage speltlompepizza er faktisk godt. Jeg gjør også det en god del for å spise opp rester 🙂
Ønsker deg en kjempefin onsdag <3 🙂
Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene
Deilig med rester og er jo mye mer smak egentlig 🙂 bedre og bedre…Masse godt å lage. Bare være kreativ. Klem…
NAm! Så godt det så ut! 🙂
Takk, dette var digg! 🙂