en lapp om dagen

 

 

God onsdag! Jeg kan ikke skryte på meg masse håndarbeid i sommer. Får ikke tid, og orker ikke når jeg holder på med hus og hage hver eneste dag. Da må armene hvile på kvelden. Jeg begynte på en lapp i mai/juni en gang. Og det ble med det! Jeg hadde to nøster med Viking Baby Ull liggende og synes jeg måtte lage noe!

 

Så jeg begynte på en lapp, så kom sommeren (stopp) og for en liten stund siden så kjøpte jeg mer garn og det var fra Europris. Det var Trysil babygarn og det har akkurat samme heklefasthet fant jeg ut. Og garnet er halve prisen enn det jeg måtte gi for Viking-garnet. Så da har jeg heklet en lapp pr. dag – det får man til, uten at det blir stress. En lapp måler 13,5 cm x 13,5 cm. 

 

Så har sittet her hjemme og tegnet en skisse, og regner med at det blir en vest med litt erme og strikker jeg en kant rundt ermet og en vrangbord nederst. Rundt halsen blir det båthals med en heklekant! Etter mitt regnestykke trenger jeg ca..30 lapper og det hekler man på en måned da. En om dagen vet dere – drar det med seg! 

 

Egentlig bare en bestemors-rute med en farge! Kunne tatt mange forskjellige farger på en lapp også, men da må fargene være samstemte og ikke bare rote ned i strikke-kurven etter rester! Det blir litt stresset mønster synes jeg da! Men får se, kanskje det ikke blir noe fint i det hele tatt. Da blir det rett og slett 2 nye puter til stua!

 

Litt spenning   🙂

 

 

 

 

 

#håndarbeid #lapper #hekle

20 kommentarer

Siste innlegg