Drammen på sitt beste

 

God kveld, dette ble en favoritt i Drammen. Her ligger universitetet og biblioteket, restauranter og cafebarer.. Og for et bibliotek, hadde jeg bodd i Drammen hadde jeg “levd” her tror jeg. Det var et drømmested!

 

Drammen er en by med veldig mange bruer, og jeg gikk elvelangs mot kulene. Jeg var på den siden av elva hvor sentrum ligger..Jeg tenkte jeg utforske dette stedet også! Så jeg gikk over denne flotte brua. Her var det klasse- så kult! Blokker og så restauranter i 1. etasje..Topp! Her er et sted for nytelse etter min smak.

 

Biblioteket hadde bokhandel, 2 kaffebarer og en kantine som jeg kunne se. Jeg studerte innholdet av aviser og magasiner inne på biblioteket. Her var det noe for alle, det er jo akkurat et slikt bibliotek bør være..Mangfold, et sted for alle! Et sted man kan lese og låne alt man orker uten å betale ei krone, da blir det et rettferdig system..Tenk om bare de som hadde råd til det kunne lese en avis!!! Det er faktisk mange mennesker som ikke har råd til ukeblader og aviser i heimen! 

 

 

Fronten av biblioteket! 

 

 

Brua vises bak der, den er på en måte delt i tre, det var spennende arkitektur. 

 

 

Her er det klasse..

 

 

Var en kule på denne siden også! Hit kommer jeg gjerne tilbake, et flott sted. Her fant jeg roen og det er ikke alltid jeg finner det i byer! 

 

 

Heng med videre fra Drammen

 

 

 

 

 

 

20 kommentarer

Siste innlegg