Det smakte altså – vegetarbuffet

 

I dag etter jobben har jeg vært på kulturhuset St. Croix og spist vegetar buffet! Det var så himla godt og jeg forsynte meg to ganger + dessert.. Dette er på torsdager kl. 1630. Vegetar buffet m/kaffe og dessert i prisen. Mener jeg betalte 220.- / julebrusen jeg kjøpte kom i tillegg. Kaffe var inkludert, men jeg hoppet over den…Hadde nok koffein innabords følte jeg..

 

 

Må ikke spørre meg hva alt er, men det stod hva det inneholdt og alt var merket.. 

 

 

 

 

Salat av noe slag, så god på smak! Og bak der var det ovnsbakt gresskar. 

 

 

 

 

Litt av det jeg plukket, da jeg gikk en runde til var to paier der også. Så smakte på den ene av paiene. Det var to sorter. Det fikk jeg ikke bilde av! Flere sorter med kål, både surkål og rødkål og ris og tjatziki og foccacia..

 

 

Pannekaker, sikkert veganske..

 

 

Sjokoladekake, det ble tomt så den rakk jeg ikke smake på da jeg kom til desserten. 

 

 

Godt…

 

 

Det er også vanlig cafe der, men altså hver torsdag er det buffet! 

 

 

Koselig, varmt og innbydende..

 

 

 

 

 

 

Det ble mange bilder i dette innlegget, men det måtte bli slik. For poenget var fra min side og vise all den gode maten og at stedet har sjel..! Ble god og mett og vandret hjem og kom inn døra for litt siden..Var det ikke et fint sted???

 

Endelig passet det slik, jeg går jo frem og tilbake til jobb og da handlet jeg et par julegaver først og stormet inn kl. 1630..Helt fullt, men fikk et bord sammen med et ungt par – som var kjempehyggelige å sitte og prate med!

10 kommentarer

Siste innlegg