Den kjente bloggeren, Solliv på nye eventyr!

 

God søndag! Jeg har vært på tur til Onsøy. Onsøy var tidligere en egen kommune, men er innlemmet i Fredrikstad fra 1994. Du kan lese litt her: Wikipedia Jeg prøver å dra andre steder enn Kråkerøy på lørdag eller søndag!

 

I dag gikk ferden til Foten – Dypeklo – Oksrødkilen.

 

 

 

 

Nye kafeteria her i Foten!

 

Og nytt stupetårn.

 

Som dere sikkert skjønner så er jeg i Fredrikstad mest populære område. Vi var der mye da ungene var små, men tett er tett i folk på varme dager. Selv om det er god plass og svaberg og strender. Vannet er av ytterst bra kvalitet da fjorden er rett utenfor. Kråkerøy har jo elva og blir ikke helt den samme kvaliteten. 

 

 

 

Her følger jeg Kyststien mot Dypeklo

 

Eldorado for store og små! 

 

 

 

Stedet har jo alt egentlig, og den vakreste solnedgangen finner du her! Men det er populært og meget befolket og kan være vanskelig å finne parkeringsplass en varm sommerdag! Så det blir for meg som regel å bare sykle ned til sjøen her på Kråkerøy. Stille og rolig her på øya.

 

Jeg gikk Kyststien videre og havnet i Dypeklo. Det får jeg vise dere i neste innlegg. Det er noe rart jeg skal vise der der! Så bare heng med!

 

I dag ble det skikkelig søndagstur og det er så deilig! Jeg hadde egentlig 2 valg. Sitte her hjemme og kjede meg for været var utrolig kaldt i dag, kald sur nordavind, eller å sette meg i bilen og suse avgårde. Jeg gjorde det siste, det hadde blitt tur her også da, men kanskje bare på en times tid! Her brukte jeg jo mange timer og kom akkurat hjem nå. Så nå skal jeg lage meg noe mat, tenkte jeg! Del 2 finnes her: Den kjente bloggeren, Solliv på nye eventyr 2! 

 

Søndagsturen – del 1

24 kommentarer

Siste innlegg