Deichman

 

God kveld….Jeg hadde et mål i ferien å besøke det nye biblioteket i Oslo. Det fikk jeg gjort i dag! Du finner en fin link her: Deichman hjemmesiden! Du verden så stort, 5 etasjer + en underetasje.

 

 

Sitteplasser overalt. Og så fin utsikt som det var. Se bildet nedenfor.

 

 

Bøker var det også….

 

 

 

Hadde jeg bodd i Oslo – så hadde jeg vært flittig bruker altså. Både lånt med hjem og kosa meg meg i biblioteket med bøker og blader….Ja det er alt her…!

 

 

En liten skog. Ekte planter over hele veggen..

 

 

Maskiner så hjelper deg å finne frem..

 

 

3D printer

 

 

 

Spennene for barn. Med vegger som var “levende” blomster vokste. Ja hele tiden var veggen i forandring. Barn satt med høretelefoner på seg.

 

 

I underetasjen var det en sal og en kino og en kaffebar. Og masse masse skjønnlitteratur. Er det det du elsker å lese – så storm ned trappa 💚

 

 

Er du i Oslo så bør du ta deg en tur. Her er noe for alle. Det er symaskiner, verksteder, minikino, kino, spillerom, studieceller, lesesaler, en Resturant  som het Centropa, aviser og masse masse mer…og 5 etasjer + 1 underetasje med bøker…Utrolig gøy, men ble for stort for meg å fordøye alt på en liten tur inn i dag.. #oslo #bibliotek #nyedeichmanskebibliotek #deichman

 

 

 

GOD BOK

14 kommentarer

Siste innlegg