Dagens middag – ille godt

 

Dagens middag! Tortelloni og beken (bacon) Beken sier vi her i Fredrikstad!

 

 

Uten beken

 

 

Stekte løk (1/2), chili (1/2) og søt paprika (1) og et par små tomater (bittelitt sukker)..Krydret med litt salt og pepper og basilikum..

 

 

En skvett fløte

 

 

Godt med rød pesto! 3 toppede teskjeer 

 

Begynner med å sette på ovnen. Stek baconet i ca 15 minutter på 220 grader. Følg med må ikke bli for hardt! Litt søl, så bruk bakepapir og legg det utover. Hver bit klippet jeg i to. Brukte en vanlig pakke! Kutt i biter, løk, chili og søt paprika..La det steke i panna ca. 15 minutter (ikke så sterk varme)..Løken skal ikke bli svidd! Kok opp vann og la pasta koke (her brukte jeg 5 minutter) Når pasta er ferdig så heller du av vannet og pasta heller du tilbake i kjelen. Skru ned varmen, svak varme. Rør inn en skvett fløte (1/2 dl.) Rør rundt og tilføy pesto og grønnsaker i kjelen. Rør forsiktig rundt en kort stund slik at ikke pasta smuldrer opp! Sett kjelen på benken…

Så da er det bare å forsyne seg.  Og dander bacon over pasta! Ble mer mat igjen – litt mye for meg å spise en hel pakke pasta og en hel pakke bacon. Tar resten til kvelden eller i morgen tenker jeg. Kjempegodt! Og middagen fra her om dagen finner du her: jeg vil ha pølse ikke smør 

 

 

Tortelloni med ricotta og spinat (kjøpt ferdig) Før koking.

 

Ferdigstekt og lar det renne av litt på papir

 

 

 

Kos deg – heeeelt gratis oppskrift fra meg 

14 kommentarer

Siste innlegg