Da er gamla hjemme igjen

 

En uke går fort. Da er vi hjemme igjen. Jeg reiste sammen med gutta. Vi har kosa oss og slappa av alle sammen. Gutta hadde leilighet med 2 soverom med felles kjøkken og bad. Og jeg hadde egen leilighet. Må det. Kan ikke stue alle sammen inne i et rom for å spare penger. Selv om et vanlig rom har plass til 3. Jeg hadde som sagt leilighet på bakkeplan og gutta i 2. etasje. Veldig fin tur og flott sted.

Været var fantastisk flott. Varmt hele dagen og kveldene er så behagelige og mørke og lune. Har ikke hatt brukt for verken genser eller bukser.

Vi reiste fra Torp, en fin flyplass. Reiste med Apollo. Men så nesten ikke de folka fra Apollo. Vi har feriert på Kreta i mange år. Men er du ikke reisevant, så vil jeg ikke anbefale å bruke Apollo. For du må nesten finne ut av ting selv. For det er mye folk og mange busser og du må virkelig være våken selv. En bussjåfør roper navnet på Hotellet der han kjører og stopper. Ingen guide er med på bussen. Hører du ikke hva han sier eller noe, så vet du jo ikke om du skal av! For hotellet ser du ikke i mørket. Mørkt kl. 2100 på Kreta. Og da er det mørkt. Grekerne sparer på strømmen! 🙂

For du kommer ned og det er bekmørkt og du må finne frem ned i mørke smale gater og lete etter hotellet selv. Samme når du skal hjem. Finne bussen og hoppe på riktig. For det er maaaange busser og du må vite hvem du skal hoppe på. Du blir ikke tellet eller krysset av og bussene kommer ikke til tida. Bussen vår kom et kvarter før den skulle.

Men som sagt ikke noe problem for oss, men du må ha rutine og vite litt og kunne litt selv egentlig….

For det er mange turister på Kreta. Øya er stor. Og de greske bokstavene er ikke som vi bruker. Ikke alt er oversatt til engelsk 🙂

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg