“Bloggdronningen” svarer på spørsmål

 

God formiddag!

 

Tenkte å svare på noen spørsmål!

 

Hvem der: En dame i sin beste alder som bor på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. Til sommeren blir jeg oppgradert til 5.8. Trives her jeg bor i en enebolig på toppen av øya. Skogen er bare 200 meter ned i bakken. 

 

Hva liker du å gjøre: Jeg liker å gå turer – gjerne 2 -3 turer hver dag! Stelle i huset, lage mat og gjøre hagearbeid, male og pusle utendørs. Liker å strikke litt småtteri, men ikke hobby egentlig. Liker å roe ned med det på kvelden. I påsken har jeg ikke strikket noe! 

 

Hva gjør du om 5 år: Da sitter jeg i Drømmehytta mi ved et vann! Nyter livet som pensjonist. Lever på aksjer og fond og er livsnyter og lever Det Gode Liv!

 

Hva vil du med bloggen din: Jeg vil være en stemme for oss som hører dårlig. Vi som ikke er A4 når det gjelder hørsel. Vi som sliter med dette usynlige handikappet! Hvor folk ikke helt skjønner hvor tråkig og ensomt det kan være til tider! 

 

Når ringte du sist en venn: Jeg ringer aldri…Telefonen min brukes til å ta bilder med. Som dere ser på bildet så er den tapet så det holder. Gått i bakken flere ganger. 

 

Økonomi: Jeg hater å bruke penger. Elsker å spare…Kjøper sjelden noe nytt. Bruker det jeg har til det er helt ødelagt. Kan kjøpe litt klær i ny og ne da. Man trenger ikke se ut som 100 før man er det! Men møbler til huset kjøper jeg sjelden. Kjøpte en ny stol etter jul i år. Den har jeg blitt meget glad i..Ellers så liker jeg å titte på markeder og bruktbutikker!

 

Etterhvert så kommer jeg med flere spørsmål og svar!

 

Ønsker deg en fin dag…

 

14 kommentarer
  1. Se der ja.. spørretimen 🙂 Artig. Og du har virkelig klatret i bloggverden. Håper virkelig at du klarer å klore deg fast der oppe. Det er velfortjent med din viktige stemme 🙂 Sender gode tanker fra mitt trådløse tastatur 😀 Nyt siste påskedager.. her har syndefloden gått over til snø… 😀 Jiippiii 🙂

   1. Tusen takk, viktig å snakke om dette tema ang. hørsel syner jeg. Folk forstår ikke helt og jeg merker folk synes det er trøttsomt å høre på! Destod viktigere å prate masse om det! Må bare stå på og blogge videre. Fin kveld til deg. Klem.

  2. Jøss, fått dronningtittel og greier 🙂 Ja, det skal man ha. Du er jo en fin dronning da <3 Artig med noen spørsmål og svar. Jeg har aldri hatt sånn spørrerunde. Lurt på det mange ganger, men ikke blitt noe 🙂 Svarer jo på en del likevel tror jeg. Kos deg med siste dagene i påsken <3 klem <3

  3. Jeg tenkte på sånn at jeg legger ut at folk skal spørre spørsmål og jeg svare. Aldri hatt det. Føler vel at man ikke har samme “kontrollen” da. At man MÅ svare på alskens rare greier… Men det velger man jo selv uansett. Jeg får se…kanskje jeg lager en sånn…Eller sånn som deg, hvor jeg lager spørsmålene selv. Men det har jeg gjort før også, i forskjellige varianter 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg