Ble naturen plutselig låst? Og hva med hjertet ditt?

 

God kveld! 

 

Litt busy om dagen, men handler om å låse opp det du ønsker og vil da! Jeg visste ikke helt når jeg var hjemme i kveld, men kom hjem til ganske ok tid! Begynte litt senere så jeg låste meg inn i naturen klokka 0830 i dag! Det var deilig, sjelden jeg går tur på morgenen. To kopper kaffe og knekkebrød så dura jeg ut! Var litt frossen og guffen, regn og vind går lissom litt innover inne i meg! Værsjuk…

 

Men tur ble det og jeg fikk plukket både Liljekonvall til en god kollega og litt blåbærlyng (til litt pynt på bordet + litt annet)..En kollega slutter – og gleder seg til å ta fatt på pensjonisttilværelsen. Det er rart og vemodig! Men vi sees sikkert masse utover…. I morgen er jeg tatt ut i streik i kommunesektoren. Får håpe meklinga fører frem i løpet av kvelden og natten. Konflikter er aldri gøy! Blir det streik så må jeg ut å stå streikevakt fra klokka 0800. Får koke en svær kanne kaffe! 

 

Fredag er det begravelse/bisettelse til min favoritt-fetter. Som jeg skal delta i! Det har vært mye denne uka og forrige uke. Jeg har følt sinne og sorg og vemod, men også litt glede! Man låser jo opp hjertet sitt også! Lar det åpne seg opp og man føler virkelig at man lever! 

 

Leve her og nå er viktigere enn noen gang!

18 kommentarer

Siste innlegg