God mandag…
Jeg har laget Bali kyllinggryte til Morsmiddag….leste om den i går tror jeg det var – og tenkte at dette vil jeg ha til middag! Veldig enkel å lage og man trenger ikke så mange ingredienser og det liker jeg faktisk! Du finner oppskriften: HER Det var purre, ananas, paprika og kylling og kokosmelk og krydder…Enkelt å tilberede. Jeg hadde bare en hvitløksbaguett og ris. Salat lagde jeg ikke i dag. Skal det være salat så tenker jeg litt grønn salat med små tomater – kanskje..Og jeg ville brukt nanbrød som tilbehør…
Ingen usmak på denne gryta, men manglet litt sting. Skal jeg lage den igjen vil jeg nok dele opp en chili, og steke den sammen med purre og kyllingen. Ser at originaloppskriften har villris, det kan nok være smart! Og som sagt – jeg vil også foretrekke noe annet en denne hvitløksbaguetten (passet ikke inn)..
Det var min vri (det med baguett) og var ikke hos Morsmiddag!
Litt mer sting, litt mer smak så blir dette en god hverdagsgryte!
I oppskriften skulle det være små biter av paprika, jeg hadde nok litt for grove biter!
Mat må man ha #kylling #gryte #ris
Carolina Reaper så får du sting 😜
Hehe…tenkte på deg og ditt krydder når jeg spiste..
Svindyrt da, men bruker et par år på å tømme glasset, så du bruker nok enda lengre tid tenker jeg 😜
Ja, har vel det til jeg pakker og drar….
Men en chili bør nok med i denne gryta!
Det har jeg lært av Fruens Vilje – putt pakken i fryseren og ta opp en og en og del den i frossen
tilstand. Smart…Jeg har chili i fryseren jeg og burde tatt med, men så ville jeg følge oppskriften da…
kylling er godt og en slik gryte kan en helt sikkert sette sin egen preg på med egne smaker :=)
Ikke sant, og det er jo så fint…Vi er forskjellige og noen liker mer smak og noen liker det naturlige..
Må nok kjøpe litt sånn krydder som Bunny bruker…
Jeg bruker også mye chili i maten:)
Ja, chili er godt i matretter… 🙂
Hørtes veldig godt ut! Jeg er ikke så glad i så sterk mat, så den hadde nok vært perfekt for meg! Og jeg eeeelsker kylling i alle varianter….! Klem <3
Du finner oppskriften her..så lag i vei. Den er sikkert helt perfekt til deg.
Her i huset med 3 kokker så er vi vant til masse smak i maten! Masse chili og
masse krydder! 🙂 Der var vi jaggu litt ulike…Men nå lager vi masse mat her her da
og alle elsker å lage mat…
Så jo utrulig godt ut, da..men trur jeg også ville gått for litt ekstra krydder. Nå er jeg ikke så “hardbarka” som jeg var for noen år siden, men liker det litt spicy ja =)
Veldig god gryte, men nå nok påføres mer krydder for å at jeg skal gi den full
score..Litt spicy liker vi 🙂
Ganske så avhengig av sting i maten, det har jeg skjønt etter at jeg begynte med Cayenne. Det gjør prikken over i’en i retter, men det så skikkelig godt ut da😊
Gryta var god den altså og veldig god naturlig smak…
Men jeg kommer til å “sprite” den opp litt neste gang!
Men det er meg – jeg er dårlig på å følge oppskrifter, må alltid gjøre ting annerledes… 🙂
Ja hvorfor ikke, lage din vri på den liksom 💪♥️
Ikke sant – blir nok det ja… 🙂
😊
Det så veldig godt ut😊
Her i huset er vi ikke helt enige om sterk mat og ikke. Jeg syns det er godt med sterkt og mannen er livredd det. Det ender
ofte med at jeg må krydre maten min på tallerkenen før jeg spiser. Chili må jeg også holde utenom gryter og panner😢
Tusen takk, her i huset må det være krydder.
Salt og pepper holder ikke for oss..Vi bruker mye chili også.
Synes det er godt i maten..Men ikke alle tåler det 🙂
Gooood morgen…
Flink du. Godt med en gryte av og til. Nyt dagen! Klemsiklem 🙂
Tusen takk, ja – jeg er glad i både supper og gryter jeg..
Dette så, og hørtes godt ut. Kanskje jeg kopierer den en dag 😉 Og har i litt chili 🙂
God hverdagsgryte, men min gane må ha mer smak… 🙂
Lag i vei og bruk litt chili…
En av mine favorittgryter det der, men jeg må jo innrømme at jeg har tatt den lettvinte varianten i pose hvor jeg steker opp kylling og ris 😉
Tror jeg aldri har smakt denne posen jeg..Men sikkert masse smak, de andre grytene er jo gode! 🙂