alle disse dagene

 

God formiddag! Ute er det sommer og sol! Jeg har vært ute på en fin tur i skogen! Er jo forkjølet, men det går bedre og bedre. Jeg har vært inne to hele dager nå og det er helt greit. Kjedelig ja, men helt nødvendig! Er ikke min stil å være her inne fra morgen til kveld! Men har fått ryddet og kastet en del! Slike ting man ikke rekker når man flyr ut den døra hele tida.

 

💚

 

Ryddet ganske mye i klesskapet – der har jeg sortert litt. En del går til Fretex og en del går rett i søpla! Utrolig deilig å få gjort ja! Men jeg har merket på nattesøvnen at jeg ikke har vært ute og trenet. Man sover dårligere og tilbake kommer nattesvette. Litt kombinasjon med forkjølelse og overgangsalder. Men jeg pleier å holde nattesvette i sjakk ved å få svettet ut litt på dagtid! Men sånn ble det. Må stikke ut etterpå nå og kjøpe en hurtigtest, slik at man får dette ut av verden. Får kjøre ned på en apotekene her på Kråkerøy. Ja, hele to apotek på denne øya! 

 

💚

 

Så får jeg kjøre hjem og ta testen før jeg gjør noe annet i dag! Men jeg skal rydde litt ute, rake litt og sånn! Ellers er jeg glad jeg kan sitte og pusle med litt håndarbeid for da blir ikke tida så lang! For ellers hadde det blitt enda mer kjedelige dager! Nå blir det litt kaffe her og etterhvert stikker jeg ut i hagen! Blir ingen fest på meg i dag, har lissom nok med meg sjøl! Men kan sikkert nyte et glass hvitvin her hjemme! Det er fest i seg selv! Kos deg med den flotte dagen! 

 

Vi klarte det 🇳🇴

14 kommentarer

Siste innlegg