God kveld. Lagde risboller i langpanne. Veldig enkelt altså!
Puffet ris må til….:)
Samme oppskrift som ALLE risboller. Den kan dere 🙂 Kle en form med plastfolie og hell over.Strø på litt flaksalt eller hakket sjokolade. Jeg hakket kokos og sjokolade.Sett forma i fryser ca. 30 minutter. Ta den opp av fryser. Skjær biter, og da kan du velge å spise litt..Eller putte det i en boks. Jeg putter i boks og setter boksen i fryser. Da holder de seg uten å bli tørre! Var veldig gode altså!
Liker du å bake til jul?
10 kommentarer
Ser veldig godt ut, men det er faktisk flere typer oppskrifter, og jeg lager nå en varianter synes smaker enda bedre enn den jeg lagde tidligere 😉😀
Ja, du kan tilsette forskjellige smaker. Men grunnoppskrift med puffet ris er risboller. Og så kan man gjøre noe eget med å tilsette flaksalt. Kaffe, sitron, appelsin etc etc….
Så lurt. Det må jeg prøve. Det er lenge siden jeg har bakt noe til jul. Men da ungene var små ble det mye kaker😊
Ja og enkelt. Enklere kan det lissom ikke bli synes jeg…..kjempegode. Deilig å ha litt hjemmebakt til jul synes jeg 🙂
Ser kjempegode ut…. sånne liker jeg godt altså….. må lage litt forskjellig etterhvert her! Klemmer <3
Takk, moro å lage litt enkelt synes jeg 🙂 Enkelt og godt. Kan jo ikke bli bedre. Var veldig gode altså. Brukte den lyse kokesjokoladen til Rema. Kjempegod smak. Og ikke stappe inn for mye ris. Da kan de bli tørre. Klem..
Har ris, har sjokolade, har delfiafett. Dette må jeg da prøve. Så deilig uten de papirformene! Takk for finfint tips! Klemsiklem 🙂
Bare hyggelig, ja ble veldig gode. Og fine firkanter. Da ligner det ikke barneselskap lenger 🙂 klem.
Nam.. Mamma pleide å lage..men ikke i langpanne.. Ser smart ut å gjøre det på den måten ✨ Ønsker deg en fin desember 💫
Kjempelurt og fine biter altså. Kjekke å serve på et fat! Tusen takk og fin fin desember <3