I dag lagde jeg rislapper. Oppskrift her!: oppskrift på rislapper Var ikke så galt dette. Vi hadde ris igjen fra middagen dagen før. Risen ble satt fort i kjøleskapet. Slik at den holder seg!
Syltetøy har jeg her Kortreist blåbærsyltetøy Så ble en bra frokost dette! Billig. Bær fra hagen og ris man kanskje ville kastet i matavfallet. Men det var igjen mye ris og jeg tenkte jeg ville lager noe av risen. Syltøyet jeg lager er alltid bare bær og sukker som koker inn. Ikke noe tilsetningsstoffer i dette. Det blir jo spist i løpet av uka!
Rislapper med blåbærsyltetøy kan anbefales 🙂
8 kommentarer
Nei dette hørtes ikke ille ut, og smaker godt 🤗 Håper du får en fin sommerdag 🥰
Smakte deilig, godt med variasjon. Jeg er jo den som står for matlagingen her i huset og
man må lissom variere litt. Stekt egg, kokt egg og eggerøre lager jeg mye!
Namnam. Jeg puttet noe kokt ris i fryseren for et par måneder siden. Ville ikke kaste. Lurer på om det kanskje kan brukes til rislapper. Skal teste.
Du får lage deg, var godt og mettende. Fint til kvelds også dette! 🙂
Kjekk frokost.
Veldig kjekk. Jeg liker å variere. Det blir mye kokt egg/stekt egg og eggerøre.
Og her fikk man brukt opp rester. Og annen smak enn pannekaker.
Smart å få brukt opp alt 🙂 Og hente noe fra hagen også 🙂
Ble et rimlig måltid. Mat er dyrt og viktig å tenke litt. Ta vare på rester og lage noe annet 😀😀