Søndagsturen

 

Det er jo søndag og turdag! Jeg er jo på tur alle dager da men….Men søndagstur ble det! En del å gjøre her hjemme først! Ordne med krukker og kar og gjøre de klare for neste år! Tømme og vaske!  Masse som blomstrer enda, men det som ikke er fint det ble kastet! Så var det noen runder i garasjen med ting som jeg rydder vekk for sesongen!  Etterpå var det å vaske bil sånn her hjemme! Med svamp og bøtte og slange! Liker den jobben! Etterpå så ble det en tur rundt her på Kråkerøy og Fredrikstad! Hadde med sekk og mat og vann! Ingen søndagstur uten sekk! 

 

 

Det er alltid noe å se og tenke over! Koselig med tur, sykkel og gange! Det er jo fordelen med vanlig tråsykkel at det er fint å trille sykkelen! Liker å gjøre det innimellom..Får sett litt mer og så får man også gått! Jeg liker å gå, men med sykkel så kommer man jo litt lenger! 

 

 

Røds brug – etterdønninger fra seilskutetiden og ballastplanter! Nå er det ikke så mye blomstrer, men har vært der mange ganger! Der er det blant annet blå bringebær som jeg har skrevet om før! Norges fineste ballastplanteplass

 

Og fotoet nedenfor likte jeg – ble et artig motiv! HØST!

 

10 kommentarer
artikkelboard, 3
    1. Deilig med søndagstur! Fine bilder – og det nederste er skikkelig tøft, ja! Fint å sykle – men fortsatt syns jeg det er best å gå, hihi….. klemmer <3

      1. Takk takk, var artig det siste bildet! Ja, deilig å gå! Det liker jeg best også, men kjekt å ha med sykkel og komme noen kilometer lenger noen ganger! Og været var fint i dag! Deilig..Vært ute hele dagen og kom inn nå 1830..Sykla en tur innom mamma også! God klem min venn! 🩷

      1. God morgen!
        Deilig å få gjort dette, for det er mye som skal ryddes og vaskes. Ting tar tid!
        Litt igjen enda, men det ser jeg ann uke for uke! Jeg liker å jobbe ute, det gir meg energi! Må nok ta enda en runde med gressklipper også! Ha en fin dag <3 Sender over en klem!

      1. God morgen! Høsten er fin den! Men så klart litt uvant med at det er så kaldt morgen og kveld! Men deilig luft midt på dagen! Ut på tur er alltid moro!

      1. God morgen! Ja, høsten har mye å by på! I går fikk jeg gjort utrolig mye, gruet meg litt til den jobben!
        For alt må jo vaskes og tørkes før det blir satt bort! Litt igjen, men det er slikt man tar uke for uke etter hvordan høsten kommer! Det har ikke vært frost her på Kråkerøy!

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

contentmarketing, 3

Siste innlegg