Løiten lys

 

Etter at jeg vært på Gjøvik og sjekket ut av hotellet  Fra Hamar til Gjøvik  ble det tur til Løiten lys..Været var dårlig. Jeg hadde to forslag i mitt hode for tur! Jeg var jo på Gjøvik og kunne tatt buss til Lillehammer og titter rundt der! Gjort det en gang før. Tar ca. en time med bussen! Men som sagt været var ikke bra, så fristet ikke løpe rundt i Lillehammer eller Maihaugen i regnvær! 

 

Så jeg gikk fra hotellet til bussholdeplassen på Gjøvik! Fant appen En Tur og kjøpte meg billett til Hamar! For jeg skulle til Brenneriroa. Men den bussen jeg var på skulle helt til Elverum, fant jeg ut, og da var det ikke noe vits i å hoppe av på Hamar. Da satt jeg bare på bussen en 20 minutter til! (Og billetten var innenfor sonen). Og plinget på stopp, når Brenneriroa nærmet seg. Det var skjerm på bussen slik at man kunne følge med. Endestasjonen her var Elverum, så et godt stykke til..Derfra jeg hoppet av bussen var det 10 minutter å gå! Veldig enkelt å finne frem! 

 

Hjemover var det bare å finne stoppestedet på motsatt side og vente på bussen som gikk tilbake til Hamar! Vet ikke hvor ofte de bussene gikk, men rundt hver time! Så man bør jo følge med så man ikke kommer opp på veien akkurat da bussen fór forbi! Det var en matbutikk der, så man overlever! Men her er man på bygda altså! 

 

 

Her var det åpent, hadde sjekket ut på forhånd da..

 

 

Lys og farger veltet mot meg!

 

 

Tenker høst jeg …

 

 

Kanskje litt jul…

 

 

Her var det jul!

 

 

Nydelig med rødt!

 

 

Stemning inne i juleavdelingen.

 

 

Kanskje noe for Halloween? Hodeskaller, de var enorme…Ikke dyrt! 188.- 

 

 

 

Baby – dåp – kanskje..

 

 

Varme fine farger..

 

 

Jeg falt for klassisk rose og kjøpte blant annet i eplegrønn. Ikke denne. De kostet 128.- Synes det faktisk var billig. For dette er stor flotte lys!  Fine gaver, de var i en mengde forskjellige farger!

 

 

Lilla er advent for meg!

 

 

Kjøpte ikke disse, men angrer – for de var utrolig fine! Blomsterklode 188.- 

 

 

Du finner hjemmesiden her: https://www.loitenlys.no/produktkategori/lys/lonneblad/

16 kommentarer
    1. Er du på overnattingstur? 🙂 Fint å få seg en rundtur med bussen 😀 Men greit å vite når bussene går. Ikke hvert kvarter som her i byen 😀

      1. Hjemme nå, vært på Hamar og Gjøvik og Hamar – ferie der i tre dager. Man må lissom følge med litt sjøl når det gjelder bussen!

      1. Masse lekkert og så fine gaver. Hadde jeg hatt bil hadde jeg kjøpt mye mer! For det er flotte håndstøpte lys med
        lang brennetid. Jeg kjøper for å bruke dem og ikke bare til pynt. Jeg kjøpte klassisk rose og lønneblad! De var fine.

    2. Der var det mye lekkert altså! Jeg elsker sånne lysstøperier…..! 🙂 Har ikke vært på Løiten, men da vet jeg jo at jeg burde det! God klem <3

      1. Da hadde du likt deg der. Det er stort – det er i tre etasjer….Dette er bare noen få bilder fra det enorme utvalget!
        Men jeg busset og kunne ikke dra på så mye som jeg ønsket! Synes ikke prisene var dyre, når man sammenligner hva man må betale i kjedebutikker. Lang brennetid og kvalitet.
        Klemmer…

    3. Det er så mye lekkert på Løiten Lys! 🤩 Egentlig gode bussforbindelser i Innlandet, og i sommerferien hadde de så billige billetter også, så det kan du huske på til neste år. 😉 Da kunne man reise rundt i hele fylket for en tier, og håper de gjentar det neste sommer.🤞

      1. God morgen…🩷Så mye fint å kjøpe. Skal dit igjen altså. For her var det mange fristelser. Og så flotte varer.
        Brennetid på 50 timer er mye, håndlaget og kvalitet. Ja, da jeg satt i helgen på og tittet på En Tur appen så kom det opp med 10.- og det varte frem til 18. august. Skal passe på det til neste år. Veldig gode bussforbindelser, tror faktisk både rute 100 og 105 gikk forbi der! Og da blir det jo buss hver halvtime.
        ..
        Overalt på Hamar gikk jo disse bussene. Så er jo et supert tilbud å dra med bussen. Her jeg bor er det veldig dårlig – går buss bare annenhver time på hverdager. Siste bussen kl 1900 til sentrum. På helga går ingen buss! Vi har mye å lære fra innlandet, Fredrikstad har sikkert det dårligste tilbudet i hele Norge.

        1. God morgen! 🥰 Ja, jeg skal passe på å ta en busstur til Løiten Lys til neste sommer jeg også! Moro å gå og se, og kjøpe litt. Veldig bra kvalitet på lysene og flotte å se på! 😀 Viktig med godt kollektivtilbud! Det går ofte tog på Gjøvikbanen også, men nå har de fikset endel på den, så det har vært buss for tog en stund.

          1. Gjøvikbanen går ofte. Pleier å ta den. Men da jeg satt hjemme og puslet med bestillingen og tur så var det buss for tog og da tenkte jeg at da går jeg for tog til Hamar! Og så buss over til Gjøvik. Det var kjekt, for å sitte på bussen hele denne veien hadde jeg ikke lyst til. Busstur til Løiten lys var jo en fin tur, veldig enkelt. Og ja – det er utrolig mye fint å handle der. Synd hjemmesiden/nettbutikken dems er så “tung” – de burde jobbet mer med den og bloggen også. For dette er flotte varer med kvalitet.

    4. Men nå lurte jeg fælt. Du har virkelig vært i Brenneriroa. Du kommer deg da jammen over alt også. Der er jeg veldig kjent, for bodde opprinnelig i Løten, og mye av slekta mi bodde og bor fortsatt der.

    5. Enda et sted jeg bør ta en tur skjønner jeg.
      Og du, du bør få med deg Elverum en gang. Skogbruksmuseet og området rundt der er fint også for å gå tur.
      Var jo på de kanter på treningsleier for noen år siden.

      1. Ja, dette var lys i lange baner..Tre etasjer fulle med kvalitetlys og en diger bruktbutikk av en bokhandel over der igjen.. Brennetid på lys – 50 timer..utrolig mye pent å se! Og klassisk rose var nydelig! Og jeg kjøpte lønneblad også, tente på det i går kveld og lyset pyntet hele stua! Synes faktisk ikke det var dyrt å handle der.

        Elverum har jeg vært flere ganger, på festival/villmarksmesse. Det var en flott opplevelse. Så det blir tur
        dit også en dag. Husker du lagde innlegg derfra. Så nydelig ut, så dit skal jeg.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg