Mine fotspor videre

 

God kveld! Jeg er hjemme igjen etter tre fulle dager på tur! Etter at jeg hadde vært på brygga til Skibladner gikk jeg videre til jernbanemuseet! Legger ved noen bilder her nå, men lager også et eget innlegg på dette etter hvert! 

 

Det var veldig gøy forresten! 

 

Mer mat ble det etter Mandagskaffekoppen ☕️ Reker på Hamar – jeg som bor tett på Hvaler og Hvalereker! Men jeg elsker reker i alle varianter…Tusla rundt flere steder i Hamar og også bort til Vikingskipet! Dere vet, man går en del på tur for å bli kjent og titte rundt! Jeg har vært der før, men en fin gåtur! Tok bilde, men det kom ikke over her i dag! Mange bilder vet dere! Skal sjekke om jeg finner det og kan sikkert putte det inn i neste innlegg om Hamar, for etter overnattingen på Gjøvik – så dro jeg tilbake til Hamar igjen…hehe…

 

 

Her ble det kaffe og smørbrød i et konditori på CC Hamar! Må innom der og kikke også! Et veldig fint senter! Stort, flott og innbydende! 

 

 

Fra jernbanemuseet! 

 

 

Middag på hotellet mellom klokka 1800 og 2000. Inkludert i prisen! Veldig bra. Der tok jeg ikke noen bilder, for var mye folk og ville ikke ta bilder rundt maten da! Hotellet var smekkfullt!

 

Etter en liten runde på rommet så ble det tur på puben! Neste dag sjekket jeg ut ved 0930 tiden etter en nydelig frokost så tok buss videre til Gjøvik! Der ble det overnatting på Strand Hotel Gjøvik! De er også med i denne kjeden som heter Strawberry. Samme som Astoria Hamar. Gode rabatter når man er medlem og jeg er medlem gjennom Lofavør!  Litt om Gjøvik kommer i neste innlegg! 

 

 

1664 – beste ølet! 

 

8 kommentarer
    1. Så gøy – Jernbanemuseet har jeg ikke vært på…..! Ser fint ut da! Reker er nam – har nettopp spist det faktisk! Jeg leser turen din baklengs – det er litt rart! Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg