Hus og hjem

 

God kveld her fra Hus og hjem Håper du ikke har krøpet til sengs enda, men sitter og nyter en god kopp te eller noe.

 

Jeg elsker slike blader som dette, slike juleblader. Masse koselige bilder og oppskrifter og jeg må alltid kjøpe meg mange av disse magasinene nå i disse ukene før jul. Dette er ikke blader man kjøper den siste uka synes jeg. Her er masse ideer til gaver og pynt og mat og kaker! Kjempestas, og dette bladet var fint og jeg har allerede sett meg ut flere ting å lage!

 

Har bare et par andre prosjekter først, nå blir det litt bunker og hauger rundt meg! Prøver å rydde altså, noe må jo ligge fremme for da er det jo enklere å dra det med seg. Fikk også et blad fra Hadeland Glassverk i posten i dag – kommer meg sikkert ikke dit før jul, men er lov å se! Skal titte mer i dette bladet nå i kveld og hygge meg med det sammen med en god kopp med grønn te!

 

Kveldene er så koselige her i heimen synes jeg, bare en feil og det er at tiden løper fra meg! Nyt kvelden og natta når den tiden kommer. 

 

Hus og hjem 🏠

19 kommentarer
    1. Er kjekt å kjøpe blader. Fikk med et blad i fra Familien, og det var noen hekleoppskrifter der. Fikk garnet i går, og skulle hekle c2c og glemt av hele mønsteret. Måtte sjekke på YouTube og ta det derfra mens hjernen er i kvil. Med fibro så ender det noen ganger i krøll. Tenkte å bestille noen julegaver hos bymisjonen. Så noen fine. Hadeland har mye fint. Kjøpte et konjakk pipe derfra til mannen, og den falt i smak. Må sjekke den siden også. Klem

      1. Bymisjonen har mye fint. Tittet inn på nettsiden jeg også! Masse koselig og ting som er nyttig.
        Så bra garnet har kommet og du er flink som er kreativ og finner ut gjennom YouTube. Topp.
        Ønsker deg en fn kveld, klem fra meg.

      1. Veldig lekker genser, den er strikket i Alpaca Fine og ja det var flere alternativer.. Veldig tynt garn, men lekkert…
        Pinner 2,5 og 3.

    2. Ja, det er lykke med sånne blader. Jeg har kjøpt KK jul og tittet litt her og der. Skal vi lage noe selv, må vi jo begynne! 🙂 Klemsiklem:)

    3. Jeg er også glad i slike blader. Har greid og holde meg unna så langt i år.
      Vi har hatt en tradisjon i familien om å dra til Hadeland glassverk før jul. I fjor ble det ingenting av pga pandemien. Nå har både store og små barnebarn begynt og snakke om det. Så det blir nok en tur.

      1. Så gøy da at det blir tur på dere. Masse gøy for både store og små der!
        Skal kjøpe meg straks et til tenker jeg. Det er så herlig å lese blader uten slankeoppskrifter!
        Fin kveld til deg.

    4. Jeg hadde lagt meg da…. men nå sitter jeg med en kopp te her! Slike blader er innmari koselige – jeg liker også å bla og kikke og få inspirasjon! Klem <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg