finne på noe til middag

 

Mandagens middag! 

 

Det å lage middag handler jo hele tida å finne på noe..Det å lage mat er jo bare gøy..Det å være kreativ. Det skal smake. Det skal varieres..Hadde jeg bodd alene hadde jeg nok spist ute på byen flere ganger i uka tenker jeg…For det er mye tenking for å få mat på bordet hver dag! Men det er jo gøy så det er sagt!

 

Stekte en pakke kylling-nuggets i stekovnen.. Det ordnet seg selv, og imens stekte jeg gulerøtter i staver og paprika i biter i stekepanna. Stekte i olje. En halv pakke med egg-nudler kokte jeg i en kjele ved siden av. Når gulerøtter og det var stekt så hadde jeg i en ferdig wok-saus fra pakke. Etterhvert var nudler ferdig og alt gikk i gryta! Prøver å beregne rett tid da så alt er ferdig på likt..  Chilisaus må til også..Så da ble det et godt måltid synes vi her i huset! <3 

 

Det å lage mat er nesten som å strikke… – kreativitet, noen ganger mye greier og andre ganger enkelt!

 

 

Etterpå tok jeg med grytene ut…. 🙂 Veldig kjekt…

 

Lite folk her på blogg i går merket jeg..Men mandag, og for mange første dag på jobb etter en lang ferie. Så da trenger man sikkert å hvile når man først er hjemme altså! Merket trafikken var dalende, men det går opp og ned her i blogg-landet vårt… Men vi får bare henge med så godt vi kan altså! 

 

 

8 kommentarer
    1. Den så god ut den middagen der😃
      Det gjelder å være litt kreativ ja. Og som regel så blir det ikke så værst det man blander i hopes😃
      Ha en fin dag😚

    2. Det så ut som en god middag, ja! Vanskelig, men moro å finne på og variere middagene…..! Greit å spre kjelene utover… hihi….! Jeg merka også dalende tendens igår – og idag ser det ut til – på bloggen….. jaja, sånn er det jo bare med den saken! God klem <3

      1. Ja, vært 2 dager med dalende besøk…Men får bare kjøre på. Folk orker ikke lese blogg etter jobben nå…slitne..Prøver å variere så godt jeg kan og ikke så dyre middager…Biff kan man spise ute på restaurant tenker jeg..Klem til deg..

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg