50 kroner timen!!!

 

Eldste sønn er hjemme noen dager og hadde med Aftenposten! 

 

Jeg ble sittende å lese i den utover kvelden! 

 

Et av stykkene handlet om sommerjobb på Oksnøen leir! 16-årigen det handlet om hadde fått sommerjobb og lønna var 50.- kroner timen! Jeg trodde knapt det jeg leste! Ingen arbeidskontrakt var heller lagt frem! Jeg ble skremt…De som fikk jobb der skulle blant annet hjelpe til på kjøkkenet!

 

Jeg har jo drevet med lønn og vi har hatt mange unge arbeidstakere nede hos oss! Det ble laget arbeidskontrakt fra dag en og lønn etter tariffen. Sjekket alltid grundig med kommunen rundt dette! Og det er noen år siden!

 

Og så leser man dette, 50.- timen! De dekker det med at det er fin arbeidstrening for ungdommer. Denne leiren går i stort overskudd og blir fullbooket etter 10 minutter og det koster 9.000.- for en uke å delta! Så det er er penger nok i driften her..De dekker det opp med at alt av inntekter går til vedlikehold og at det ikke blir tatt ut fortjeneste av driverne her! Er det slik vi skal ha det i 2024 – GRATIS ARBEIDSSKRAFT!!!

 

Trodde virkelig vi hadde kommet lenger! LO: skriver – uanstendig og kan være ulovlig! Jeg ble sjokkert og tenker – dette burde ikke hendt! Slike problemer burde Norge lagt fra seg nå! 50.- er ingen penger – Og igjen – dette burde vært slått hardt ned på med bøter mener nå jeg da! 

 

Jeg ble sjokkert….

10 kommentarer
  1. Det er minst 75,- kroner for lite. LO har jo egen sommerpatrulje som reiser rundt og sjekker om alt er stell. De avslører mye for det er alltid de som prøver seg. Det var vel for 2-3 år siden at det ble avslørt noe greier på Tusenfryd. Bra at slike ting blir kjent. Ha en fin kveld.

   1. Ja, det har dem og det er bra! LO er flott vakt-bikkje! Men dette var skremmende altså…
    50.- kroner timen – som mora skiver her! Det er det en Daim-is koster!
    Dette bør opp og frem og bra at Aftenposten tok det opp!
    Ha en fin kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg