Kort innpå….

Hei hei, alt bra med meg…

Jeg bare pauser til det har roa seg på blogg.no 

Fikk akkurat melding fra Frodith at hun har blitt flyttet til den andre plattformen. Bare rot. Og hun kommer ikke opp i feeden..

Kjedelig greier…

Så da får hun ikke lagt ut noen kalender. Det er så kjipt..

Og lesere blir det jo heller ikke….

#bloggrot 

Bilde fra byen i går kveld, vakkert….

50 kommentarer
  1. <3 skjønner at du tar pause, jeg aner meg at det kan bli sånn hos meg også da frodith melder om bare rot, så trist..
   Men uanset, hyggelig å høre fra deg, jeg ønsker deg en kjempe fin kveld, klem<3

  2. Tusen takk, vi blir flytta over alle som en sikkert…Trist at det ble sånn nå før jul med kalendere og greier. Blir bare surr…Ha en fin kveld…Orkidedatter:

  3. Uff..hører å ser det er mye rart..men det kan jo hende dette er midlertidlig…vi har jo ikke fått noe melding om at hele bloggen blir annerledes..bare forsiden til blogg.no…så jeg håper fortsatt dette er under arbeid..at det blir litt rot…Det står jo nå at ikke alle vil syns på forsiden i en liten periode..og da menes det jo at det blir annerledes…men skjønner at man tar pause når det rammer sånn…Jeg er ikke god på nye ting..så det blir helt sikkert vanskelig for meg også om det blir store forandringer….Men koselig du stikker innom…klem fra meg!

  4. Så det nødskriket til Frodith, og nå skjønner jeg jo hva du snakket om her om dagen. Hmmm.. er veldig spent på hva jeg gjør når jeg blir flytta…

  5. Ja, trøbbel der. Du må skrive frodith.blogg.no og lese hva hun skriver. Hun sier hun ikke lager noen kalender. Hvis rotet fortsetter. Hun kommer ikke opp i feeden din eller min…Da sitter hun alene på sin nye plattform og får ikke lesere. Og at det er vanskelig å ligge på og få blogget. Alt er nytt. fruensvilje.blogg .no:

  6. Tusen takk, blir forandringer for alle og blokka blir jo borte. Gå inn på frodith.blogg.no og les hva hun skriver. Hun kommer ikke opp i feeden vår og får jo heller ikke lesere. Litt sånn jeg prøvde å fortelle her om dagen…kjedelig er det. Vi får se hvordan det går og jeg gidder ikke skrive og kegge ut så mye i det virvaret….men er her hver dag. Sliter litt med å logge meg inn. Stor klem herfra 🙂 Toini:

  7. sv: jeg håper og tror det er forbigående..vi har jo ikke fått noe info om så store forandringer….skulle jo bare berøre forsiden på blogg.no…så håper det kommer tilbake til nesten normalen igjen…håper og tror…hihihi..lov å håpe…

  8. Hehe, vi får se. Håper det blir bra. Trist hvis flere slutter. Jeg har blitt glad i alle menneskene her….Vi satser på at det blir BRAToini:

  9. Ja, kjedelig det der at de skal endre noe som fungerer så utrolig godt fra før av. Om det blir for innviklet så gir jeg meg nok selv. Sliter nok med hverdagen som det er, om jeg ikke skal måtte slite med å poste innlegg og alt det der.
   Men jeg håper at ting ordner seg når de har fått alt på plass (velger å være optimist jeg) 🙂
   Vi får se. Vi får holde det gående så godt vi klarer i mellomtiden 🙂 Og når den ene etter den andre forsvinner, så skjønner vi jo hva som har skjedd 🙂
   God klem <3

  10. Takk for klemmen. Vi får være optimister. Men ting må være enkelt. Og man bør få noen lesere. Ikke være en blogg som ingen finner. Det er jo ikke noe gøy…så vi får se hva som skjer. Den ene etter den andre blir sikkert borte fra feeden nå…..Ha en fin kveld….klemmer…Eva:

  11. Jeg har vært litt føre var, og lagret alle jeg følger på PC’n i tilfelle det skal bli vanskelig å finne folk igjen. Tenker det er greit å ta en pause eller bare litt med ro, til blogg.no har fått orden på alt sammen. Det blir nok annerledes, men når alt er på plass kanskje det ikke blir så galt ;o))
   Jeg har ikke blitt flytt enda….

  12. Titt titt 🙂 Fant deg jeg 🙂 Men forstår mer og mer av frustrasjonen. Regner med det blir bråslutt om det blir som jeg frykter 🙂

  13. Vil det si at på den nye plattformen så får man ikke opp andres innlegg? Det er jo slik man kan kommentere og føle litt samhold på sida. Så dersom man ikke har facebook, er det ingen måter å få oppdatering på innlegg..? Ser også ut til at man må skrive inn mailadressa på alle innlegg for å kommentere, ikke bare bloggadressa. ?

  14. Slik tror jeg også. Blir ikke den bloggblokka lenger. Men et hus..Ingen samhold. Ingen følgere. Går inn via. Forsiden. Kommentere blir mer vanskelig.. så blir overgang. Men vi får prøve å henge med….Men kjipt. Mye nytt å lære seg…mange sliter. vestfroken:

  15. Ikke sant jeg pauser nå. Mye som skjer hele tida og vanskelig og logge seg inn. Så vi får følge med. Lurt å skrive opp følgere. Jeg gjorde det i en bok i går. Men kan jo hende man får flere lesere etterhvert også da. Når alle kommer på forsida. Og det er sidevisninger som gjelder. Vera Lynn:

  16. Tusen takk, går seg vel til….men blir annerledes….så vi henger i stroppen. Ser flere har blitt flytta i natt eller i morges….:-) klemmer…..vi et på facebook vaffal. MJmettejosteinsdatter:

  17. Ja vi er på FB 😀 Jeg prøver egentlig å bruke FB mindre………….. men vi får se 😀 Tror det blir bra dette når vi er på plass. Og vi følger jo hverandre mange her så vi mister ikke hverandre. Må bare finne ut på nytt – slik det var når vi var nye i bloggverden 😀

  18. Jepp, mye nytt å lære seg….går vel bra…men det jobbes med noen facebookgrupper også nå tror jeg….vi holder kontakten vet du. MJmettejosteinsdatter:

  19. Høres trist ut om alt i feeden forsvinner. Jeg makter ikke å leite etter bloggerne .. er det ikke en annen feed der vi blir tvangsflytta til da? Jeg har facebookside tilknytta bloggen min, så er du på facebook kan du jo følge meg der. 🙂

  20. Nei, dette var ikke gøy midt i adventstiden, men vi har visst ikke noe å si skjønner jeg. Håper de kjører oss over alle sammen fort, for da er det lettere enn at vi er på hver vår plattform uten å se hverander?

  21. Blir ingen feed nå. Du blir alene. Og så finner du folk på forsiden. Sånn har det blitt. Kanskje det blir bra. Vi får hjelpe hverandre…Marit:

  22. Dette er merkelig. På de andre bloggene jeg har vært på har de da flyttet alle over på en gang. Dette er jo ikke koselig i det hele tatt. Man føler seg alene igjen. Men vil kommer vel med vi også.

  23. Ja, man blir alene. Nå er detvsidevisninger som gjelder. Tar tid dette. Blogg.no sliter her. Det skjønner alle. Man må fonne på noe nytt tenker jeg. Grupper på facebook eller noe. Blir jo lite samhold nå. Nå blir man en mot alle….natheless:

  24. Hei, her er jeg 🙂 Kommer gående fra naboblokka en tur. Og det er LITT bedre forhold i dag, jeg har ikke tenkt å gi meg. Og jeg får til å lage innlegg. Så du skal se jeg får kalenderen opp å gå i løpet av helga også kanskje 🙂 Jeg er en stabukk, dette SKAL gå. Og det koselige er jo at jeg plutselig lå på topplisten i dag for andre gang 😀 Pga sidevisninger 🙂 Moro 🙂 Og BLoglovin er visst et sted man kan prøve å samle de man vil følge 🙂

  25. Hællæ, ser at du ligger på listen det er gøy. Tror det blir bra jeg. Lettere å lese og kommentere fra mobilen også. Teller biler hver gang jeg….hehe…Legger ikke ut så mye jeg nå….håper jeg snart er på plass i huset ved siden av deg…hus tett i tett….ikke blokk nå vettu….frodith:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg