Det burde vært naturlig

Hei søndagskvelden kom som en rakett….

Tida bare går ……men den kommer jo også. Jeg har kosa meg. Var ute og spiste 🙂 etterpå tusla jeg gjennom byen. Gikk over brua til Kråkerøy og henta bilen. Kjørte ut på veien. Ikke hovedveien asså. Så noe burgunder som lå i veibanen. Jada, det var en lommebok. Jeg kjørte bilen inn på en annen parkerinsplass. Hadde jo stoppet bilen og tatt med denne lommeboka. Måtte rote litt for å finne et navn. Heldigvis ikke Johansen eller Jensen eller noe. Fikk opp navnet på mobil og ringte vedkommende. Har du mistet en lommebok…..det ble stille. Jeg har visst det. Mannen hadde ikke merket det enda. Hvor er du sa jeg. På en pub. Jeg sa navnet på puben, der er jeg ja. Det er en pub på Kråkerøy som ligger ved Fredrikstad stadion. Mannen var fra Rakkestad og skulle sikkert se FFK. Kom til baren da sa jeg,så kommer jeg bort. Mannen kom og var så glad. Jeg fikk en kjempeklem. Han hadde akkurat kommet og satt seg ned og ikke rukket å ta frem lommeboka enda. Så hadde ikke merket at den var borte. Han mente den hadde sklidd ut av jakka og mistet den ute i gata da han gikk over brua og bort til puben. Han var heldig som fikk igjen denne. Kunne vært andre. Ikke alle mennesker er ærlige der ute…

Så dette skiltet på en annen pub i Fredrikstad. Det kunne vært meg….For jeg liker å sitte sånn. Må ikke ha mobil eller noe jeg. Bare være tilstede og nyte øyeblikket…..:-) men ække gal asså….

12 kommentarer
  1. åå så deilig følelse og ha gledet noen! og så snill du er! Jeg syns det er så flott når folk tar seg tid å prøver å finne vedkommende som har mistet noe..for fy så mye styr og sperre kort..OG man har jo mye annet man gjerne vil ha…Han var super heldig at det var DU som fant den….Ha en god kveld!

  2. Ja, og det er den andre lommeboka jeg har funnet i sommer. Finner gjerne 2-3 stykker hvert år, hehe….ha en fin kveld…Margrethe:

  3. Ja, flott. Lommeboka var tykk. Mange bankkort, visa og master. Pluss en hel kortsokk med andre kort. Tippekort etc…og sertifikatet da. Hele livet hans var i denne boka 🙂 jeg tenkte først å kjøre hjem og google. Men tenkte jeg fikk bruke mobilen tilfelle mannen var i byen. Det var jo kjekt….Toini:

  4. Leer,, herlig innlegg 😀 Ja man er bare ærlig på den måten 😀 Og det føles veldig godt etterpå 😀 Litt gal er du vel?? .. si jaaa 😀

  5. God morgen, ja man burde og må gjøre dette. Men det som var litt morsomt var at han ikke hadde merka at lommebok var var borte og fikk DEN telefonsamtalen. poesimylife:

  6. Deilig å få den bamseklemmen, han ble glad.
   Vel……litt gal er jeg nok….Prøver å være normal her inne på blogg….hehededicat:

  7. Tusen takk, mye narkomane og slikt i byen vår. Jeg har selv blitt frastjålet jakke. Paraply. Og en haug med sykler. Sikkert 10 sykler har jeg mistet i byen. Hvis jeg regner med ungene sine og exen.natheless:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg