God morgen…..:-)

Jeg har fortsatt ferie….nyter late dager. Får ikke gjort så mye her hjemme. Men litt blir det gjort i varmen. Litt oljing på terassen. Har prøvd å klippe litt hekk, ble litt salrygget. Men er så varmt og klatre på gardintrapp og med hekksaks nå…så får jevne ut etterhvert.. Den terassen foran huset tror jeg rett og slett skal beise og ikke olje….Men tar det etterhvert…lever livet også om dagen. Deilig å slippe seg litt fri fra hus og plikter og jobb….

Vel ikke så mye å berette…..hehe,,,,vel..faktisk mye å berette, men ikke her på bloggen. Så les litt mellom linjene. Jeg har det så kjekt om dagen! 🙂 kommet meg litt utenfor komfortsonen. Det er tøft ja. Men vil ma ha endring på livet sitt, så man faktisk det. Skjer ikke så mye spennende ved å sitte på verandaen, rydde i hagen,  kjøre på Rema………det er ok ting, men ikke spennende.

Var en tur på Månefestivalen i Gamlebyen i helgen. Litt bilder derfra…Jeg hadde ikke konsertbilletter, men masse fint å se og høre alikevel. Musikken hører man utenfor gjerdet også..

Nyt dagen! Jeg skal faktisk være litt her hjemme i dag….Stille og rolig nå som eldstesønn dro hjem til Oslo igjen. Var jo ikke så mye å se da, for han jobbet jo kveld og natt med å servere øl…så døgnrytmen ble ikke lik min…Jeg må opp om morgenen!

Klemmer fra Solveig…..

20 kommentarer

Siste innlegg