Campingen på Enhus…

Hei og god aften til alle…

Her er vakkert vær og varmt fortsatt…..Lite man får gjort lissom. Orker ikke male eller beise jeg nå.

Så blir bare bad og bad og bad…

Så da blir det noen bilder fra mitt andre hjem om dgen. Liten sykkeltur fra meg. Masse trafikk der og omsetningen går så det suser. Masse bobiler også. Pluss de vanlige vognene…og oss badegjester da som kjøper is og sånn…

18 kommentarer
  1. ja dere har virkelig hatt en solrik og varm sommer i år.Her har vi hatt skodde i 2 dager nå og uten er det 13 + nå til natten,ikke den store varmen ,men nok til att jeg sitter her i sommerkjolen og bare føtter hi hi ,vi skulle reist nedover på ferie og kost oss i varmen,men vi har valgt nordover med opplevelser i passe sommertemperatur :=)

  2. Dette fine sommerværet vi har, er til for å late seg og bare nyte….., hvis man har mulighet da. Selv går jeg jo sykemeldt 100% pga nakken og armene, men jeg nyter sommeren allikevel. Ønsker meg litt lavere kvelds og nattetemperaturer, så gå det greit at det er varmt om dagen. Fine bilder du har tatt forresten ;o))

  3. Deilig å kose seg med sol og sommer. Varmt på jobben om dagen nå. Bra du koser deg selv om du ikke er frisk. Ønsker deg en fin morgen og dag…Vera Lynn:

  4. I år er sommeren helt utrolig. Varmt og varmt hver eneste dah. Grillforbud og vanningsforbud. Hagen min er helt brunsvidd. Jeg vanner litt med kanner det som er plantet i krukker. Det andre må bare stå til. Til uka er det ventet over 30 grader…jaja…og benytter bad etter jobben for å kjølee meg ned. Det har nexten bkitt som en veeeeeeldig land sydentur..ha en fin morgen. fruensvilje.blogg .no:

  5. Ser flott ut der da! og ja..la beising og andre kroppslige arbeid være…man må nyte mens man kan…Ha en god lørdag! Flotte bilder!

  6. Takk, må nyte og kose seg med denne sommeren. For den er helt unik, ligner ikke på noen sommer jeg har opplevd. Huset får man strigle til høsten. Fint sted. Tror du hadde kosa deg der med boobilen. Toini:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg