Det er vakkert om dagen….bildene er fra Botanisk hage i Oslo …..

Hei alle sammen…

Litt hektisk om dagen, det er varmt og sol. Og i går badet jeg i sjøen. Nydelig. 

Har ikke rukket å lese blogg i dag, tar en runde i morgen. Dagene har gått i rasende fart til hage og hus. Mamma. Og jobben og noen sykkelturer. 

Jeg badet i sjøen 10. mai 🙂 da er jeg i gang og sommeren er herved åpnet….

Bader du? 

24 kommentarer
  1. Dette var nydelige bilder 🙂
   WOW! Har du badet, allerede? Var ikke det kaldt?
   Uff jeg er en frossenpinn av meg jeg altså, så jeg fikk frysninger av å lese dette hehehe

  2. Så fine bilder, veldig fint i den hagen. Noen år siden jeg var der sist – men er nok like fint :-)) Har ikke badet enda, de siste årene har jeg ikke rukket det (at temperaturen i vannet har blitt god nok der jeg er) men liker å bade ja :-))

  3. Det er vakkert i Botanisk hage:-) Du er tidlig i gang med badingen, jeg pleier å begynne i mai jeg også, men har ikke badet enda. Ha en fin dag!

  4. VAkkert! Ja jeg må en tur i botanisk hage jeg også…aldri vært der…hører man kan komme tett på sommerfuglene….hihih.. Når sommeren kommer, blir man som regle mer aktiv..Kos deg! og nei..jeg bader ikke…skjer ikke…da må det være super varmt! Ha en god ny dag!

  5. Ja, enkelt å være der. Bare en kjempestor park man tusler rundt i. Kan også gå inn, det rakk ikke vi. Stengte 1600. Skal dit igjen jeg, men kanskje lurt å vente litt for det er litt tidlig for blomstrings enda. Lett å komme ditt fra buss og tog. Gå til Grønnland og plutselig er du der. Ikke langt. Bade må jeg vettu, hehe…Toini:

  6. Så fine bilder, idyllisk 🤓 Jeg har ikke badet i sjøen på mange år, er ikke så sterk i armene til å svømme lenger. Vi går se hva som skjer i sommer, kanskje jeg prøver noen tak.

  7. Blir nok sjøbad på meg også etterhvert 😉
   Liker godt å bade, men merker at jeg er litt tregere, og mer pysete enn før. Da bare måtte jeg uti. Må ikke det lenger 🙂
   God lørdag!

  8. Ja nå er den vakreste tida syns jeg..men liker variasjonen i alle årstidene da..flotte bilder av våren :)) Vi har ikke bada enda i år..men er nok ikke lenge til om finværet blir værende litt til :)) Kos deg med lørdagskvelden <3

  9. god lørdag til deg også :=) og så vakre bilder.Bader lite jeg,med artrose i ryggen så tåler jeg dårlig det kalde vannet,men vasse litt kan jeg gjøre,gjorde jo det 24 april da jeg gikk uti vannet til spekkhoggerne som var på besøk

  10. Tusen takk, det er nok ikke lenge før dere tar et bad eller to også. Mannen din er nesten isbader. Husket han badet i høst på Åsgårdstrand. …kos dere med kvelden. annebe:

  11. Ja, tusen takk. Det ble jo nesten bad på deg denne dagen. Du plasket uti. Ja, er nok ikke bra for deg med iskaldt vann. Du får være den som har håndkle klart. Ha en fin kveld. fruensvilje.blogg .no:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg