Det var masse blomster rundt omkring i Santa Pola

Jeg nyter alle disse vakre fargene fra Santa Pola, de er langt fremme. De har jo ikke denne lange kalde vinteren som vi har her i Norge. 

Nyt blomstene du også, 🙂 og ha en god natt. 

Litt stress her nå hjemme. Mamma har havnet på sykehus og nå nå et kortidssenter. Så blir litt styr med besøk og henting av klær og rydde i huset hennes. Men er lovet hjemreise på torsdag. ….hun vil jo hjem, hmmm. Får se hvordan det går.

8 kommentarer
    1. Nå ser jeg jo her at du har vært på en fin ferie. Og så mange fine bilder du har tatt av sjø- blomster og omgivelsene. Tenker du koste deg der:-) Selv reiser jeg til Gran Canaria i morgen tidlig og jeg skal nok nyte sol og sjø og mye god mat og drikke. Gleder meg nå ja. Håper det ordner seg for deg når det gjelder din mamma . Ikke bare når ens foreldre blir syke og pårørende må stille opp. Men håper du får en fin dag og også tid til litt ro. Klem fra Marianne.-)

    2. Tusen takk, vi håper på det da. Hun har hatt lungebetennelse, spist og drukket minimalt, mens jeg var på ferie. Ikke noe greit. Ble sendt videre fra sykehuset til korttidssenter for å spise seg opp igjen..ikke enkelt å bli gammel og ensom. Har jo egentlig ikke noe hjemme å gjøre, men vi får se hvordan det går. Toini:

    3. Tusen takk, deilig å reise bort litt å få nye impulser. Men slitsomt å komme hjem til alt dette med mamma og masse mas på jobben. Men får håpe hun kvikner til litt igjen og ikke blir sittende å sture. Hun har en tendens til det. Dement og savner mannen sin som er død. Blir ensom. Blir mange timer alene hver dag. Vi kn ikke være der for henne hele tida. God ferie, kose deg masse. Hobbystua:

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg