God morgen :-) OL

Nå har jeg tatt rengjøringa for uka…Og så blir det OL på TV. 

Jeg liker å gjøre flere ting samtidig når jeg titter på TV..som regel et strikketøy. Men i dag blir det god gammeldags fotbad.

Viktig å stelle føttene våre. Og jeg er på tur mange ganger om dagen, så føttene må jeg stelle med 🙂 

Kos dere masse i dag! 

14 kommentarer
  1. Ja det er jeg ikke flink til..fotbad..men hadde trengt det…har mye hard hud…så kanskje lete frem det fotbadet mitt også…har det i kjelleren et sted…hihih..kos deg! og ha en god OL dag!

  2. Ja, tok bare en balje jeg. Med grønnsåpe i. Etterpå fotfil og klipp av negler og masse lotion etterpå….Negler forandrer seg når vi blir eldre, blir litt tykkere…Gull på føtter og Ol 🙂 tusen takk…..Toini:

  3. Rengjøringa for uka hørtes digg ut! Her må vi helst vaske golvene hver tredje dag, siden vi har denne halve hesten som egentlig er en hund gående inne. 😉 Deilig med fotbad, er alt for sløv til å ta vare på føttene egentlig, og det er jo litt rart. De skal jo bære rundt på kroppen hele livet. Kos deg med resten av lørdagen.

  4. Tusen takk, ja, deilig med litt skrubb og stell av føtter….skal prøve å gjøre det 1 dag i uka nå….snart skal de frem i sandaler …..:-) håper vi….annebe:

  5. Ja, blir mye bøss av dyr…så da må man vaske oftere….deilig med vatmt bad med grønnsåpe i……kos deg med kvelde. 🙂 Marit:

  6. Ja, ikke sant…..får prøve å få rutine på det…..da blir alt lettere….går av seg selv….hehe…..Deilig var det i hvertfall. Søtmonsen ):

  7. Jeg er for dårlig med føttene mine… Men burde bli bedre. I dag er det OL her også, pleie ryggen og hodet 🙂 Og lade opp til lege og tannlege i morgen… Kos deg med OL, hvis du skal se i dag også 🙂

  8. Tusen takk, her er det OL….god bedring med ryggen din. Du får trøste deg med at du er på Spa innimellom. Da får du stellet med dem….lykke til i morgen. frodith:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg