Hørselblogg del 4 / tema: forkjølet

Hei og god fredag. Det er fredag og hørselblogg. 

Merket det sånn ved 1900 tiden i går kveld. Jeg merket jeg ble tett i nesa av ovnen. Tenkte kanskje det var litt dårlig trekk. Men gikk ikke over. Jeg gikk og la meg som vanlig ved 2300 tiden. Enda tettere i nesa. Surret halsen inn i et skjerf. 

Våkna kl. 0600 i dag, jada pottetett og forkjølet. Ikke gøy i det hele tatt. Det er slitsomt å være tett i hodet. Og jeg med min reduserte hørsel får jo enda mer redusert hørsel. Skikkelig kjipt. Det å høre enda dårligere. Ringte til jobben for jeg kan jo ikke møte på jobb med nesa i en klut. Så da sitter jeg her og er tett i hele hodet. Tråkige greier. Jeg prøver å passe på å ikke bli forkjølet. Det er veldig mange år siden sist. Tror jeg la egget på årsmøtet forrige fredag. Det var et kaldt lokale. Satt og frøs i 4 timer. Tenkte mitt da, men jeg følte at jeg burde være der.  Etterpå må jeg på butikken, må kjøpe noen aviser og mere te og pastiller….

Det er verre for oss som hører dårlig ved en forkjølelse. Hørselen er redusert og må krysse alt jeg har for at jeg blir fort frisk.

God fredag til dere alle, klem Solveig 🙂 

Blir du tett i hodet og hører dårlig ved forkjølelse?

#nedsatthørsel

#forkjølet

18 kommentarer

Siste innlegg