Det ble mye vann av snøen som regnet bort

Gikk tur i dag etter jobb og etter lunsj / middag på Egon. Var jo ute og spiste med min niese. Var koselig det da 🙂 Hun er 26 år og vi har mye å prate om. Tittet litt på klær i byen etterpå. Men skal si jeg ble mett. Spiste Egon-burger med tilbehør. Litt vel mye sånn tidlig på dagen. Men synes salatene er litt små og lite mettende. Da ble det burger på begge, men 0 middag her i kveld. 2 knekkebrød og en appelsin. 

I morgen kommer eldste sønn min på besøk og skal være over til mandag…da blir det vel ute og spise igjen sikkert…

Sjekk disse bildene fra et jorde….myyye vann altså.. 

Nå er det tv her i heimen, nyt kvelden….

14 kommentarer
  1. Ja, voldsomt med vann. Snøen forsvant fort når det ble masse regn i tillegg til 4 pluss og sterk vind…beste som er å spise ute ja….frodith:

  2. Ja nå skal jo all denne snøen bli til vann, og det tar vel tid før de synker…ish…..må regne med litt sørpe fremover nå ja….Så kos med tur ut..Hender vi spiser tidlig middag ute også…og da blir det ikke mer den dagen…ha en god kveld!

  3. Ja, blir mye sørpe. Ja, tidlig middag er ikke kroppen min vant til merker….jeg ble helt satt ut. Og mett i 7-8 timer etterpå. Merkelig hva man er vant til. Men helt greit da slapp man å småspise i hvertfall….Tusen takk og fin kveld til deg også….lite glass portvin her nå…gått en tur til nå i kveld….så da er det greit å slappe av litt. Toini:

  4. Så flott at du kosa deg sammen med niesa di i dag, da =D ..men duuu det var mye vann, ja..får håpe det synker unna litt, før det evt.kommer mer regn.. Ha en flottersfin kveld videre =D

  5. Tusen takk, var koselig det. Bare slappe av og hygge seg litt og prate. Vann ble det nok av her ja….fin kveld til deg og god bedring med armene….klemzHelene:

  6. Fortsatt litt snø her, men minka en god del …utrolig mye vann på det jordet… Bra dere kosa dere på Egon, godt med noe som metter.. men da var det sikkert greit med noe lett resten av dagen..
   Kos deg sammen med sønnen når han kommer da <3

  7. Ja, ikke sant. Bra det er nok mat når man er ute og spiser. Deilig det. Snøen her ble borte på 2 dager. Litt dumt, for det var jo fint. Tusen takk, hyggelig mex besøk. Ha en fin dag…annebe:

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg